Englands spændende og pulserende hovedstad er altid et besøg værd. Jeg har i dag fundet flybilletter på monondo.dk, så du kan få en kort – men meget billig – shoppetur i storbyen. Flyv til London i juni fra København for kun kr. 124 tur/retur.

Rejseperioden er fra den 20. – 22. juni 2017.

Flyv til London i juni

Billige flybilletter til London

Ja – du læste rigtigt. Du kan flyve tur/retur til London for kun kr. 124. Det svarer vel nogenlunde til prisen på halvanden pizza, en biograftur med popcorn eller tre pakker smøger. Hvad vil du helst?

Der er afgang fra København og du flyver med Ryanair.

Flyv til London i juni
Screenshot fra momondo.dk

Bemærk at du lander i lufthavnen i Luton. Der er et godt stykke vej fra Luton til centrum af London, så en taxatur kan blive en dyr fornøjelse. Heldigvis er der andre billigere alternativer.

Du kan f.eks. tage bussen til 17 Pund for en returbillet eller toget til 27,50 Pund også for en returbillet. Paradoksalt nok er begge dyrere en returflybilletten fra Danmark 🙁

> BOOK FLYBILLETTER

Indkvartering i London

Som altid finder du det bedste overblik over hoteller på hotelsøgemaskinen trivago.dk.

Det er ikke billigt at bo på hotel i London – og desværre slet ikke i højsæsonen. Prøv dog at lege lidt med søgemuligheder på trivago.dk for at finde noget, som passer til dit budget.

Få prisen ned ved at søge lidt væk fra centrum. Det kan dog anbefales at finde et hotel tæt på en undergrundsstation, så du hurtigt kan komme ind til byen.

Stemningsbilleder fra London

Big Ben - London i England
Big Ben
London Bridge - London i England
London Bridge

 

London i England

Palace of Westminster - London i England
Palace of Westminster

Røde telefonbokse - London i England

St. Paul's Cathedral - London i England
St. Paul’s Cathedral
Tower Bridge - London i England
Tower Bridge
Union Jack - London i England
Union Jack