rejsetag

Efter en længere periode, hvor covid-19 har domineret vores liv og holdt os hjemme det meste af tiden, så er der nok mange mennesker, der efterhånden er ved at være meget rejselystne. Hvis du er en af dem, som normalt rejser ud i verden en eller flere gange i løbet af året, så kan du godt begynde at glæde dig, for nu er der efterhånden flere og flere muligheder for at rejse på ferie i takt med, at pandemien er aftagende, og flere mennesker bliver vaccinerede. Hvis det ikke kan gå hurtigt nok med at rejse ud i verden, så kan du allerede nu begynde at planlægge din kommende ferie. Dog er det også vigtigt at være opmærksom på, at måden, hvorpå vi rejser ud i verden, har ændret sig markant de seneste par år. Hvis du har en ferie i sigte inden for den nærmeste fremtid, så læs med herunder og få gode råd til, hvordan du bedst muligt forbereder dig.

View over strand i Malaga - Spanien

Planlægning er nøgleordet

I en tid, hvor covid-19 stadig eksisterer rundt omkring i verden, så er du højst sandsynligt nødt til at ændre lidt i måden, du rejser på, især hvis du er vant til at rejse på ferie uden at have planlagt den ned til mindste detalje. Nu kan det nemlig være en god idé at bruge lidt mere tid på planlægning, inden du rejser afsted, for så kan du være sikker på at kan gøre eller leje de ting, du ønsker uden at blive skuffet, når først du er taget afsted. Måske du har planer om at besøge en bestemt destination, og du har brug for at leje en bil til formålet. Hvis du eksempelvis er på ferie i Spanien, kan du overveje at gøre brug af dansk biludlejning i Malaga, så du kan få de bedste fordele, når du har brug for at leje en bil.

Skilt til biludlejning med teksten "Car Rent"

Ha’ styr på alle sikkerhedsregler

Inden du rejser på ferie, er det også en god idé at have undersøgt alle sikkerhedsregler vedrørende covid-19 i det land, som du skal besøge. De fleste lande har forskellige sikkerhedsregler, både i lufthavnen, og når du ankommer til din destination. Derfor er du nødt til at undersøge disse regler, inden du rejser afsted, så du kan være sikker på at overholde dem alle og dermed undgå så mange udfordringer som muligt. Hvis du skal besøge flere forskellige lande på din ferie, så husk at tjekke sikkerhedsreglerne for hvert enkelt land.

Ung kvinde der bærer ansigtsmaske i bybilledet

Tjek dit pas

Inden du rejser afsted på ferie, er det også en god idé at tjekke dit pas. Nu er det efterhånden så lang tid siden, at du har brugt dit pas, så det vil være en fordel lige at tjekke det for en sikkerheds skyld, så du kan undgå at stå i lufthavnen med et forældet pas. Husk at tjekke dit pas i god tid inden afrejse, så du kan nå at få det fornyet i tilfælde af, at det ikke er gyldigt længere.

Nærbillede af to europæiske pas