rejsetag

Drømmer du også om at kunne tage bilen og bare drøne på ferie? Det er der mange der gør, problemet er bare, at det er ikke alle der har en mulighed for det. Det kan blandt andet skyldes, at deres bil er i stykker, den har overskredet sidste salgsdato, eller at bilen ikke ikke er velegnet til destinationens terræn. Det kan også være, at man ikke kan finde inspiration til hvorhen man ønsker at rejse til, eftersom rejsedestinationerne er mange. Så læs med her, så giver vi dig inspiration til hvorfor du skal vælge bilferie, og måske finder du ud af, hvilken slags kør selv ferie der passer til dig. Fælles for typerne af kør selv ferie er, at det kan være en mere social rejse måde, hvor der er rig mulig for at opleve mere lokal kultur.

Bilferie

 

Den første regel til en kør selv ferie er, at du skal have et køretøj, ellers kommer du ingen vegne. Bilen skal kunne matche distinationens terræn, og derfor findes der forskellige Audi modeller til leasing, så du kan komme sikkert og komfortabelt afsted.

Storbyferie

Der findes mange fordele ved at tage på storbyferie, en af dem er, at det er helt op til dig, hvor du vil kører hen. Du er ikke pålagt en fast rute gennem et rejseselskab, og selve turens varighed og transporttid kan du selv bestemme. Inden for ganske få timer kan du tage til for eksempel Hamborg, Stockholm eller Oslo. Vil du køre lidt længere, kan du tage til Amsterdam, Berlin eller Dortmund. Har du mod på +10 timers køretur, er mulighederne uendeligt inden for Europa. Fordelen ved en kør selv ferie til en storby er også, at man kan kombinere flere storbyer. Vil du for eksempel køre til Paris, har du mulighed for at køre forbi Amsterdam, Brussel eller måske begge på vejen. Desuden giver køreturen dig mulighed for bedre shoppingmuligheder, både fordi du ikke er begrænset af vægten, men også fordi det er let for at køre rundt til outlets lidt uden for byen. Inde i byen er der selvfølgelig gode shoppingmuligheder, og du kan vælte dig i kulinariske oplevelser, fordi restauranterne ligger side om side med hinanden. Med andre ord er alting tæt på dig, når du kører til en storby.

Storbyferie i Amsterdam i Holland

Skiferie

Når man tager på skiferie bruger, man oftest mange penge på liftkort, hotel og udstyr. Så hvorfor ikke spare nogle penge på transporten ved at køre selv i bil til din destination. Desuden kan det være svært at flyve direkte ind på pisten, hvor det er lidt mere medgørligt i bil. Når du kører selv på skiferie, er der også mere plads end for eksempel ved at rejse med fly. Du kan du have alt dit skiudstyr med i bilen, og du kan selv vælge din skidestination. Desuden er det hurtigere at køre selv, end det er at tage bussen på skiferie. Skiferie er aktiv ferie på alle niveauer, uanset om du tager til Norge, Sverige eller Alperne.

Skiferie i bil

Sol og strand

Med en kør selv ferie mod sol og strand, er mulighederne uendelige. Om du vil køre vest, øst, nord eller stik syd på, er helt op til dig. Skal være en lille by i Frankrig eller en større by en større by i Polen? Er du mere til en campingferie i Italien eller kroatien tæt på vandet, er det bestemt også en mulighed. Der er utallige muligheder, og kun din fantasi for din kør selv ferie sætter dine grænser.