rejsetag

Der er ikke noget bedre end at være på ferie med familien, komme væk fra dagligdagens trummerum og få nye oplevelser og hyggeligt samvær. Man kan dog hurtigt komme til at glemme nogle af de mange detaljer, der bragte smil og glæde på ferien. Derfor vil mange gerne have souvenirs med hjem og naturligvis tage en masse billeder. Gemmer man bare billederne på en harddisk, så kommer de ofte blot til at samle støv og gå i glemmebogen.

Lav din egen ferie fotobog

Udvælg billeder og tilføj en sød eller sjov lille tekst til hvert billede

Vil man derimod gerne have glæde af de mange billeder fra ferien, kan man i stedet vælge at lave en fotobog med feriebilleder. En fotobog kan bedst sammenlignes med en billedbog. Den indeholder de valgte billeder fra ferien, og så kan man sådan set gøre hvad som helst med designet og opsætningen. Man vælger selv alt fra baggrundsfarve, størrelsen på billederne, antal billeder pr side samt tekst til billederne.

Saml feriebillederne i en fotobog

På den måde kan man skrive en lille historie til hvert billede, som passer til situationen. Det kan være noget sjovt, som en har sagt eller noget, som en har opnået. Det er en måde at huske på alle de små detaljer. Et billede siger mere end tusind ord, men en kombination af begge er det ultimative til at gemme og huske på alle de skønne ferieminder.

En fotobog kan laves fra computeren eller mobiltelefonen

Det er også meget nemt at lave en fotobog. Man kan gå ind på nettet og sætte det hele op og bestille bogen. Fotobogen er som en almindelig bog med hårdt omslag. Fotobogen kan både laves fra computeren eller fra mobiltelefonen. Det foregår således, at man henter et program fra udbyderen, der laver fotobøger. I dette program kan man opsætte fotobogen ligesom man vil have den. Der kan også laves forskellige temaer og meget andet – mulighederne er mange.

Programmet til computeren giver flest muligheder i forhold til opsætning og design, så hvis man gerne vil gøre rigtig meget ud af denne del, så er det helt klart computeren, man skal lave fotobogen fra. Er man ikke så meget til alt det kreative, men blot gerne vil have den lavet i en fart, så er App´en til mobiltelefonen et oplagt valg. Der er ikke helt så mange muligheder fra denne enhed i forhold til opsætning og design, men det er til gengæld hurtigt og nemt.

Specialdesignet fotobog

Disse skønne bøger med minder fra ferien er 100 % specialdesignet. Man bestemmer derfor alt selv – også antal sider, størrelsen på bogen og så videre. Og naturligvis designer man selv den fedeste forside til bogen. Vil man gerne have glæde af de billeder, man har taget fra ferien og have hyggelige stunder med familien og børnene, hvor man kigger tilbage på de mange dejlige oplevelser, så er en fotobog helt klart den bedste måde at gemme og gense et dejligt minde fra ferien – igen og igen!