I dag har jeg fundet et super godt tilbud på en forlænget weekend i Bruxelles. Du får tre overnatninger på 3-stjernet hotel i centrum af Belgiens smukke hovedstad og fly tur/retur fra København til kun kr. 906.

Rejseperioden er fra den 21. – 24. september 2017.

Forlænget weekend i Bruxelles

Forlænget weekend i Bruxelles

Med denne rejsedeal får du to hele dage til at gå på opdagelse i Bruxelles. Det burde dig give tid nok til at opleve nogle af byens helt store seværdigheder/attraktioner som f.eks. Manneken Pis, Grand-Place, Jubelpark, Det belgiske tegneseriecenter og Atomium. Sortér selv lidt i det så du ikke bliver stresset 🙂

Hotel Le Berger

TripAdvisor har jeg fundet det 3-stjernede Hotel Le Berger, som ligger i centrum af Bruxelles. Du får alle tre nætter på hotellet for kun kr. 718 (per næse ved to personer).

Hotel Le Berger - Bruxelles i Belgien
Screenshot fra TripAdvisor
Hotel Le Berger er indrettet i en blanding af det moderne og art deco-stil. Det har egen restaurant, hvor du nyde lækre italienske retter – samt en bar.

Dit værelse er udstyret med tv, opholdsområde, kingsize-seng, wifi og eget badeværelse med kar eller bruser.

I gåafstand fra hotellet finder du populære seværdigheder som Grand Place, Place du Petit Sablon (med spændende antikvitetsmarkeder), Magritte Museum, Filmmuseet og Manneken Pis.

TripAdvisor har hotellet fået en fornem rating på 4 af 5 fra tidligere gæster.

Tag en interaktiv rundtur i området omkring Hotel Le Berger via kortet herunder.

> BOOK HOTEL

Flybilletter til Bruxelles

På flysøgemaskinen momondo.dk har jeg fundet billige flybilletter til Bruxelles. Du flyver tur/retur fra København med Ryanair for kun kr. 188.

Billige flybilletter til Bruxelles i Belgien
Screenshot fra momondo.dk

Hvis du ønsker at rejse på et andet tidspunkt, skal det lige nævnes, at der findes en lang række andre afgange i perioden august – december 2017 til lige omkring kr. 200 for returbilletter. Leg lidt med datovælgeren på momondo.dk for at finde noget, der passer ind i din kalender.

> BOOK FLYBILLETTER

Stemningsbilleder fra Bruxelles

Arc de Triomphe - Bruxelles i Belgien
Arc de Triomphe

Bruxelles i Belgien

 

Bruxelles i Belgien

Europa Parlamentet - Bruxelles i Belgien
Europa Parlamentet
Grand Place - Bruxelles i Belgien
Grand Place
Jardin Botanique - Bruxelles i Belgien
Jardin Botanique
Manneken Pis - Bruxelles i Belgien
Manneken Pis