Denne tur går til Nordtysklands største forlystelsespark Heide Park. For kun kr. 669 får du én overnatning i parken i egen hytte (inklusiv halvpension) og to dages adgang til parken.

Nordtysklands største forlystelsespark Heide Park

Heide Park er en fabelagtig forlystelsespark for hele familien, som sagtens kan konkurrere med de danske parker – ikke mindst på prisen. Her er alt, hvad man kan ønske sig af rutsjebaner, gys, eventyr og pirater.

Læs mere om parken på heide-park.de.

Din tur til forlystelsespark Heide Park inkluderer

  • Én eller to overnatninger i 4-personers hytte i Holiday Camp Soltau
  • Adgang til Heide Park (bemærk at bestiller du kun én overnatning får du alligevel adgang på både ankomst- og afrejsedag.
  • Halvpension bestående af morgen- og aftenbuffet
  • Fri sodanvand fra kl. 14.00 – 23.00
  • Strøm og slutrengøring

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK TUREN

Holiday Camp Soltau

Holiday Camp Soltau er et hyggeligt område med mulighed for mange aktiviteter, hvis der er mere energi tilbage efter en lang dag i parken. F.eks. er det muligt at spille fodbold, tennis og beachvolley.

Der er desuden flere grønne områder, en strandbar og en skøn eventyrlegeplads til ungerne.

Du bliver indkvarteret i egen 4-personers hytte på 16 m2. Hytterne er enkelt indrettet med 4 enkeltsenge eller to køjesenge. Bemærk at bad- og toiletfaciliteter er fælles.

Placering

Holiday Camp Soltau ligger cirka 6 kilometer fra centrum af Soltau i Nordtyskland. Det er en køretur på cirka 3 timer fra den dansk/tyske grænse. Se venligst kortet herunder.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK TUREN