rejsetag

Hvad er dine planer for sommerferien? Har du lyst til at lave noget anderledes, som virkelig kan udvikle dig som person? Så er frivilligt arbejde måske lige noget for dig. Undersøgelser viser at omkring 40% af alle danskere udfører frivilligt arbejde i løbet af et år. Der er mange grunde til at engagere sig i frivilligt arbejde. Du kan blandt andet få udbygget dit netværk, møde nye mennesker, prøve kræfter med nye opgaver, få et stærkere CV og vigtigst af alt, gøre en forskel for andre mennesker. Du er garanteret en oplevelse for livet, når du laver frivilligt arbejde. Kontrasten mellem Danmark og din destination i udlandet er så stor, at du bliver udfordret af uforudsigelige lokale forhold.

Frivilligt arbejde i sommerferien

 

EXIS.dk arrangerer frivilligt arbejde i udlandet, hvor mennesker fra hele verden mødes. Der er med garanti også en destination og en type frivilligt arbejde, som passer til perfekt til dig og dine interesser.

Hvem er EXIS?

Hvis du overvejer at rejse ud i verden og lave frivilligt arbejde i udlandet, er det essentielt at du finder et firma som har erfaring og hjælper dig hele vejen. Det er her EXIS kommer ind i billedet. EXIS er et dansk firma som blev grundlagt i 1982, og de er eksperter på alt hvad der omhandler at være frivillig. I de første år, tilbød EXIS frivilligt arbejde i Costa Rica, men udvidede senere mulighederne til også at inkludere Latinamerika, USA, Afrika, Asien og Australien. EXIS filosofi er, at det skal være muligt for alle at få oplevelser for livet til en fair pris, uden samtidig at gå på kompromis med kvalitet, rådgivning og tryghed. Dit udlandsophold bliver skræddersyet efter dine individuelle behov. EXIS kan desuden hjælpe dig med at finde et tilbud på flybillet, rejseforsikring og andet, du kunne have behov for. Prisen er på et niveau, hvor alle kan være med. Det skyldes, at EXIS ikke bruger store beløb på administration, reklamer og markedsføring. De vil hellere bruge penge på donationer til udenlandske projekter. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte EXIS på telefon eller mail. Så kan de hjælpe dig videre med din drøm om at blive frivillig.

Dit arbejde som frivillig

Ligegyldigt hvad der motiverer dig til at blive frivillig, kan du være sikker på, at der findes en type arbejde som passer til dig. EXIS samarbejder med en lang række forskellige organisationer rundt omkring i verden, som kan tilbyde dig de bedste programmer med frivilligt arbejde. Der vil derfor højst sandsynligt altid være et program, som passer til dig. Arbejdsopgaverne kan variere meget og du kan komme til at arbejde med blandt andet omsorgsarbejde, undervisning, sundhedsarbejde, miljøarbejde og arbejde med dyr. Ligegyldigt hvilken destination og hvilken type arbejde du vælger, vil du komme til at arbejde for de en af de bedste organisationer i verden og få en oplevelse for livet. EXIS klarer det praktiske for dig, men du skal selv tage stilling til, hvilken form for frivilligt arbejde du vil lave. Det vigtigste er, at du vælger dit frivilligt arbejde med hjertet. Vælg en destination og et arbejdsområde, som du brænder for. Så bliver din tur med garanti en success.