rejsetag

Leder du efter kjolen til den næste fest? Så lad ikke dig selv gå glip af muligheden for at vælge en fantastisk smuk kjole af mærket Ganni. Ganni er et dansk brand, som blev startet i år 2000 af et kreativt ægtepar med sans for mode. Mærket er blevet et luksuriøst brand og vokser i lynets hast over hele verden. Ganni er blevet et trendsættende mærke, der er højt anerkendt på catwalks i de helt store storbyer som London og New York.

 

Ganni er ikke et billigt mærke, men derimod et mærke, der er kendt for sin høje kvalitet, nyskabende mode samt unikke design. Der er nogle kendetegn, som ofte går igen ved de forskellige modeller. Her finder du ikke lårkorte, udfordrende diskoteks kjoler. Du finder derimod lækre, prangende kjoler til den voksne kvinde, som ønsker at fremstå med en vis klasse og stil.

Stilen er typisk præget af det nordiske, minimalistiske design, samtidig med at det er præget af et touch af boheme. En del af deres kjoler er også kendetegnet ved at have en form for slå-om-effekt. Kjolerne har ikke et stramt, tætsiddende snit, der ikke overlader noget til fantasien. De komplementerer de kvindelige former på en pæn måde, men samtidig sidder de ikke alt for tæt ind til kroppen.

Kjolerne fra dette unikke brand sidder ofte tæt lige over navlen. Enten på grund af en slå-om effekt, et bælte eller en naturlig indsnævring af kjolen. Nedenunder, ved skørtet, sidder kjolerne løst og har et smukt, naturligt fald. Kjolerne er typisk knælange eller lange. Det skal dog ikke forstås sådan, at tøj fra Ganni altid er meget tildækkende. Du finder også tøjdele, hvor der både vises maveskind samt andre smarte snit, hvor man kan se mere hud. Dette gælder også for nogle af kjolerne.

Ganni har designet kjoler både med høj hals samt V-udskæringer, så der er en type af kjole, der passer til de forskellige kvinders ønske om hvor meget hud, man ønsker at vise i en kjole. Du finder forskellige typer af kjoler hos dette brand. Slå-om kjolerne og nederdelene er meget populære. Der findes også designs med lange ærmer, korte ærmer, med stropper eller uden ærmer.

Luksus kjoler med flotte print, maksimal komfort og unikke snit

Ganni kjoler er altid designet i stof af den bedste kvalitet, hvilket tydeligt kan mærkes, når man har kjolen på. Det lækre stof, kombineret med en fantastisk god pasform og et lækkert udseende, giver bare den perfekte kjole. Stoffet, som kjolerne er designet i har en vis form for liv og ynde.

Du finder kun ganske få tøjdele hos Ganni, som er ensfarvet, uden detaljer og print. Deres kjoler er ikke sprudlende på den facon, at de er designet i stærke farver. Ofte er baggrunden neutral, f.eks. sort, og så er der et print på stoffet, som giver en rigtig god og iøjnefaldende kontrast. Printet blomster er meget populært i øjeblikket. Forestil dig f.eks. en mørk baggrund med lyse blomster på til en kjole. Ved disse kjoler er der gjort meget ud af detaljerne.

Andre typer print såsom tern eller prikker er ligeledes meget moderne i øjeblikket. Hvis du kigger kjolerne igennem, kan du fornemme den berømte røde tråd, der betyder, at kjolerne har nogle fællestræk, som medfører, at du kan se, at kjolen er en del af kollektionerne fra Ganni.

Der kan være små, fine detaljer i form af blonder langs kanterne, flæser på kjolen eller fine knapper. Ærmer i et mere eller mindre gennemsigtigt stof giver nogle kjoler et ekstra pift, samtidig med at de fremstår med en vis form for klasse og stilfuldhed. Kjolerne giver et smil på læben, når man ser de smukke print og den samlede helhed af looket. Dette brand tænker dog længere end blot selve kjolen. Det er nemlig muligt at købe accessories til flere af modellerne. Det kunne være hårbånd eller måske et par matchende stiletter.

Hvor finder du disse unikke, luksuriøse kjoler?

Det er både muligt at købe kjolerne online og i fysiske butikker. I Danmark fås de i modebutikker i Aarhus og København. De er dog også at finde i mange nordiske lande samt øvrige lande rundt omkring i verden.

Og selvfølgelig kan de købes online, hvis du elsker at shoppe via internettet. Online webshoppen www.stoy.com har et rigtig fint udvalg af Ganni kjoler. Webshoppen er meget overskuelig og nem at finde rundt på, og så er handelsbetingelserne gode. Det er blandt andet muligt at købe rentefrit med Viabill, og så har du 30 dages fuld returret, hvis du køber din næste kjole derinde. Du kan helt sikkert finde en kjole til enhver lejlighed, om så det er til en tur i byen eller et større event. Stilen er meget unik, så du finder ikke noget magen til andre steder.