Tænk ud af boksen og tag på alternativ byferie med rejsearrangøren TravelBird. Oplev den polske kystby Gdansk i tre dage i oktober. Du bor på 4-stjernet hotel med morgenmad for kun kr. 1.339 (ved to personer). Flybilletten er naturligvis inkluderet i prisen.

Gdansk i Polen

Gdansk er en polsk havneby (ved Wisla-flodens munding ved Østersøen), som rummer cirka 460.000 indbyggere. Byen byder på hyggelige kanaler, caféliv, dejlige restauranter samt gode muligheder for at shoppe og opleve seværdigheder.

Hotel
Du skal bo (dobbeltværelse) på det dejlige 4-stjernede Hotel Sadova, som er centralt placeret i Gdansk. Hotellet byder på wellnessområde/fitnessfaciliteter samt pool. Der serveres morgenmad, som er med i prisen.

Tjek anmeldelser af Hotel Sadova på tripadvisor.dk, hvor tidligere gæster har givet hotellet 4 ud af 5 stjerner.

På kortet herunder kan lige tjekke hotellets nærområde.

> BESTIL REJSEN

Fly
Bemærk at denne rejse er med fly tur/retur fra lufthavnen i Malmö – med Wizzair. Maskinen afgår fra Malmö den 2. oktober kl. 11.35 og lander i Lech Walesa lufthavnen i Gdansk. Den flyver modsat den 5. oktober kl. 10.05.

I prisen er inkluderet transport mellem hotel og lufthavn tur/retur + ét styk håndbagage per person. Der kan tilkøbes maks ét styk indchecket bagage á 23 kg per person.

København > Malmö
Har du ikke mulighed for at køre i bil til Malmö, kan du evt. prøve flixbus.dk, som kan klare turen fra København for kun kr. 39,-

> BESTIL REJSEN

Alternativ lufthavn/rejsedato
Du har mange muligheder for at sammensætte denne rejse anderledes. Jeg har valgt den laveste pris for 3 dage i Gdansk. Bemærk at du også kan vælge at flyve fra Billund og vælge 2 eller 4 overnatninger. Desuden er der mange andre datoer at vælge imellem, som dog giver udslag i prisen.

Prøv dig lidt frem på TravelBirds hjemmeside, hvis du ønsker et alternativ.