I dag har jeg skruet et rejsetilbud sammen til smukke Geneve i Schweiz. Jeg har ikke selv besøgt byen – eller Schweiz for den sags skyld – men faldt i en anden forbindelse over nogle billeder fra Geneve og blev med det samme forelsket. Der ser virkelig smukt og hyggeligt ud.

Jeg har lavet en tur, som giver dig tre dage på 3-stjernet hotel og fly tur/retur fra København til kr. 1.906.

Rejseperioden er fra den 27. februar – 2. marts 2017.

Geneve i Schweiz

Med sine små 200.000 indbyggere er Geneve den næststørste by i Schweiz. Byen ligger smukt pakket ind af Alperne og lige ud til Genevesøen. Geneve er en meget international by, men er også kulturelt og sprogligt præget af sin tætte placering ift. Frankrig.

På din ferie i Geneve er der naturligvis mulighed for at opleve hyggelig storbystemning med hvad deraf følger af shoppingmuligheder og besøg på restauranter og caféer.

Der er dog et par seværdigheder, du nok bør krydse af på dit korte besøg i Geneve. Oplev f.eks. det 145 meter høje springvand Jet d’eau i Genevesøen, som er Geneves varetegn. Besøg også Palais de Nations som er FN’s hovedkvarter i Europa. Endelig bør du også tillade dig selv en af de mange smukke bådture på Genevesøen.

Husk også at slappe af og nyde livet. Du har trods alt kun tre dage i Geneve 🙂

Kipling Manotel

Det smerter mig lidt, at jeg ikke har kunnet finde et rigtig godt hoteltilbud i Geneve. Desværre ligger priserne på indkvartering i den højere i ende i byen. Alternativt kan du tjekke muligheder for privat indkvartering på airbnb.dk.

Mit bedste bud er det 3-stjernede Kipling Manotel, hvor du får alle tre nætter til kr. 1.457 (per næse ved to personer).

Kipling Manotel - Geneve i Schweiz
Screenshot fra trivago.dk

tripadvisor.dk har hotellet fået udmærkelsescertifikatet og en fornem rating på 4,5 af 5 fra tidligere gæster.

> BOOK HOTEL

Flybilletter til Geneve

momondo.dk har jeg fundet tur/retur billetter til Geneve til kun kr. 449. Du flyver med easyjet fra København.

Flybilletter til Geneve i Schweiz
Screenshot fra momondo.dk

Bemærk at du fra lufthavnen i Geneve selv skal stå for transporten til hotellet. Det er dog en lille tur på kun cirka 8 kilometer.

> BOOK FLYBILLETTER

Billeder fra smukke Geneve

Geneve i Schweiz

Geneve i Schweiz

 

Geneve i Schweiz

Geneve i Schweiz

Geneve i Schweiz

Geneve i Schweiz

Geneve i Schweiz