PRESSEMEDDELELSE

Mangler du stadig at hitte på den enestående og personlige julegaveidé til din bedre halvdel, så har WOW air en løsning. I anledning af julen tilbyder de netop nu i et begrænset tidsrum 50 procent på deres i forvejen billige billetter.

Gode flytilbud hen over julen

 

Hvis du er løbet tør for de gode julegaveidéer, eller hvis du bare gerne vil fylde 2019 med en masse gode oplevelser for dig og dem du holder af, er der godt nyt. Nu bliver lavprisflyselskabet WOW airs flyrejser nemlig endnu billigere.

Det islandske lavsprisselskab WOW air, der med deres karakteristiske lilla fly har specialiseret sig i at flyve danskerne billigt over Atlanten, er i julehumør og sætter i et begrænset tidsrum op til jul deres i forvejen billige flyrejser ned med 50 procent til alle selskabets destinationer.

Flyv ind i 2019

Med rabatten på 50 procent kan du flyve det nye år ind og opleve New Yorks skyline lyse op nytårsaften, når himlen fyldes med fyrværkeri, ligesom du kan skifte det kolde, danske vintervejr ud med en storbyrejse til varmere himmelstrøg i Los Angeles. Drømmer du derimod om geysirer, varme kilder og nordlys, skal du booke en billet til Island.

Allerede nu kan du gøre brug af tilbuddet, der gælder et bredt udvalg af returrejser fra den 12. december til og med den 10. februar 2019, alle rejser er med stop over i Keflavik lufthavn.

Juletilbuddet gælder fra i dag på www.wowair.dk. Brug promokoden: WOWXMAS (uden mellemrum), når du booker turen. Rabatten gælder for billetter, der købes i tidsrummet fra 12. december til og med den 16. december 2018.

WOW air flyver fra København, med stop over i Keflavik lufthavn – til 13 destinationer i Nordamerika: San Francisco, Los Angeles, Dallas, Orlando, Washington D.C., New York, Pittsburgh, Boston, Detroit, Chicago, Toronto og Montreal og Vancouver, ligesom de har flyrejser til flere af de europæiske storbyer.