rejsetag

Mangler du også en rigtig god lineal der er robust og kan holde til lidt af hvert. Vi har nok alle sammen prøvet at have en af de billige linealer, der hurtigt bliver grimme eller går i stykker. Hos grafical.dk er der et stort udvalg af linealer i god kvalitet. Her finder du også forskellige størrelser, farver og mærker såsom Linex linealer, hvilket gør udbuddet ekstra indbydende for dig. Du vil samtidigt opdage gode tilbudspriser og forskellige former for linealer, hvilket du kan læse mere om i nedenstående artikel.

Foto af trælineal til skolebrug

 

Forskellige slags linealer

Der findes mange former for linealer, og der er både tale om trekanter, linealer i aluminium og plast samt mange forskellige længder. Som grafical siger: en lineal er ikke bare en lineal, og det afhænger altid af, hvad du skal bruge den til. Der er nemlig forskel på, om du blot skal bruge en lineal til skolen og kontorarbejde, eller om du skal bruge den til hobbyting, hvor du eventuelt skal kunne skære nogle af dine elementer ud. Hvis der er tale om skolebrug, vil en lineal i almindeligt plastik være helt fin. Det kan være du både skal have en trekant og en almindelig lineal, hvilket du vil kunne finde inde på hjemmesiden. Hvis det derimod er en mere kompliceret lineal du søger og som skal kunne skære forskellige ting ud, er en lineal i aluminium perfekt til dette formål.

Et udvalgt af forskellige passere, linealer, blyanter og en blyantspidser.

Køb en lineal der kan stå fast

Hvis du også er træt af linealer der hele tiden skrider rundt på papiret, bør du overveje at begive dig ud i en lineal med gummiskinne. Udover at den sidder bedre fast på papiret, hjælper den dig også med at måle mere præcist, når du kan skal tegne streger eller skære noget ud. Hvis du netop skal skære noget ud, er det en god ide med en lineal, der beskytter dine fingre bedst muligt, så du undgår at komme til skade under dit kreative arbejde. Dette hjælper en lineal der sidder godt fast på papiret dig med, da den netop skrider fra dig under arbejdet.

Få det hele hos Grafical

Alle de bedste linealer kan du finde hos grafical, hvor du også vil opleve at du kan stille diverse spørgsmål til en specifik vare. De står altid klar til at give dig gode råd i deres kundeservice og kontaktcenter. Udover linealer vil du også kunne købe målebånd, hvis du står i en situation, hvor du skal måle noget der er længere end hvad en lineal kan klare.