rejsetag

Efter at være pakket ind i tykke jakker og at have skrabet is af bilens ruder, kan det være rart, når foråret endelig melder sin ankomst. I forbindelse med foråret nærmer sig, begynder de fleste også at tænke på at gøre sin plæne forårsklar.

Grøn græsplæne til foråret

 

Det er bare mere indbydende at gå ud i en have som ser dejlig ud fremfor en, som trænger til en kærlig hånd. Det kan derfor give flere mere ro, at få ordnet haven i stedet for at kigge på den og få dårlig samvittighed over at man burde ordne den. Ofte er det som springer mest i øjnene ens græsplæne. Det kan være at vinteren har været hård ved din græsplæne og den derfor trænger at få en make over.

Tag på ferie og kom hjem til en grønnere græsplæne

En måde man kan give sin plæne nyt liv er igennem plænedressing. Plænedressing kan bestilles her og er et vidundermiddel som kan give din plæne et nyt liv. Plænedressing er et organisk gødningsprodukt, som kan hjælpe med at give døde huller i græsplænen nyt liv. Det kan også bruges, hvis din græsplæne indeholder meget mos eller generelt ser meget vissen ud. Havehandel.dk sælger plænedressinger af høj kvalitet som med garanti vil give dig en smukkere og mere frisk græsplæne. Du kan eksempelvis give din græsplæne en behandling inden du tager på ferie, og dermed have en smuk plæne når du kommer hjem.

Ikke alle har hørt om plænedressing og derfor beskrives der her hvad det helt præcis er og hvornår det bør benyttes.

De bedste måneder man kan sprede sin plænedressing i er april-maj eller august-september, da det er på disse tidspunkter din plæne er mest modtagelig overfor næringen og det dermed giver det bedste resultat. Til dette kan spørgsmålet om hvor meget plænedressing der skal spredes for at opnå det bedste resultat. Det anbefalede lag er 5-8 millimeter på de områder som trænger til en kærlig hånd.

Det kan også være, at du har en plet på plænen, som er død og dertil er det nødvendigt at sprede nye græsfrø. Men skal det ske før eller efter man spreder plænedressingen? Svaret til dette er, at man kan gøre det både før og efter, men det anbefales dog at gøre det efter at græsset er sået på ny.

Sidst kan det også være svært at afgøre hvor meget plantedressing man skal købe til sin plæne. hvis du har en plæne på 150-200 kvadratmeter, er en Bigbag fra Havehandel nok. Sådan en rækker nemlig ud til dette areal. Dog kan arealet variere alt efter hvor ramt og skadet din plæne er.

Grønne plæner giver store smil

Men det at have en grøn græsplæne er yderst tilfredsstillende for mange. At kigge ud af vinduet på en skøn forårsdag ud på en grøn og frisk græsplæne gør noget ved humøret. Det minder en om at det er forår, sommer eller blot er dejligt vejr. Noget som man kan gå en hel vinter og vente på at se.