rejsetag

Når vi er ude at rejse, elsker vi at tage billeder af alle de smukke steder, vi oplever. Disse billeder kan indebære motiver af krystalklart vand, store vandfald eller storbyers tårnede bygninger. Desværre bliver billederne ofte bare til indhold på vores mobiltelefoner, som vi aldrig ser på igen. Det er dog muligt at inkorporere verden i sit hjem ved at vælge plakater med verdens smukkeste steder. På sohu shop finder du et stort udvalg af plakater i alverdens temaer.

Feriebilleder

 

Stort udvalg af plakater, wallstickers og fototapeter

På Sohu shop finder du et kæmpe stort udvalg af plakater, men websitet har også mange forskellige wallstickers og fototapeter. Wallstickers er klistermærker til vægge, så man undgår at bore huller i sine vægge. Wallstickers er den nemme løsning til dig, der ikke orker at skulle finde en maler, der kan lave kunst på dine vægge. Fototapet er fotografier, som er lavet om til tapeter. Det betyder, at man for eksempelvis kan få et fotografi af en regnskov skaleret op til at kunne fylde hele sin væg. Fototapet giver liv til et rum og er en god ide, hvis du gerne på daglig basis vil mindes om verdens smukke vidundere. Fototapeter er hjemmets personlige touch, og det er også muligt at finde børnemotiver til børneværelsets vægge.

Wallstickers

Sådan bruger du wallstickers i hjemmet

Wallstickers kan bruges på adskillige måder i hjemmet og er en god måde at få brudt hvide og stringente vægge, helt uden at svinge malerpenslen. Wallstickers er især populære til børneværelset, og man kan finde alle slags søde, fine og farverige udgaver, som hver især tilføjer noget særligt til børnenes univers. Man kan for eksempelvis påsætte en masse søde pingviner, der hopper og danser, på væggen, så de mindste mærker en form for selskab. Man kan også finde søde tekststykker, hvilket for eksempelvis kunne være sangtekster over tremmesengen eller puslebordet eller fine citater.

Wallsticker med citat

Wallstickers med citater er også populære for de voksne og pynter i alle hjemmets rum. Det kan for nogle virke afslappende at have et mediationscitat over sengen i soveværelset, hvor man skal finde ro. Citatet kunne også have noget med familien at gøre og kunne hænge over spisebordet eller i køkkenet, hvor familier dagligt samles.

Giv plakater og wallstickers i gave

Plakater og wallstickers er en fantastisk gaveidé. Det er nemlig ikke alle, som får prioriteret at få købt plakater og ting til væggene, og derfor føles mange rum ret tomme. Når man skal ud og købe en plakat, eller en wallsticker, til en man har kær, er det vigtigt, at man først sætter sig ind i modtagerens smag. Der findes nemlig ikke noget værre end at modtage kunst eller interiør, der ikke passer ind i ens stil, og kunst er ekstremt personligt. En god idé er at invitere dig selv på kaffe hos den fremtidige modtager, hvor du kan luske rundt og udforske modtagerens hjem. Her kan man for eksempelvis lægge mærke til farver, størrelser og former, for at danne et billede af, hvilke ting modtageren kan lide i sit hjem. Derudover kan man alliere sig med en af modtagerens tættere venner, for at få gode råd til hvilke plakater og wallsticker, der vil falde i modtagerens smag.