Med dette tilbud fra rejsearrangøren TravelBird får du et 3-dages golfophold i Nordjylland fra kun kr. 1.449.

Prisen inkluderer to overnatninger på hyggelige Aalbæk gl. Kro (med morgenmad og middag) og greenfee efter eget valg til enten Hvide Klit Golfklub eller Sindal Golfklub. Begge klubber ligger smukt i den nordjyske natur, så forbered dig til nogle lange, hyggelig og spændende dage på golfbanen.

Golfophold i Nordjylland

Nordjylland er en skøn lille plet i Verden med fantastisk natur, formidable badestrade i blandt andet Skagen og mulighed for lidt storby og shopping i Nordens Paris Aalborg.

Du bliver indkvarteret på Aalbæk gl. Kro i Aalbæk nær Skagen og får mulighed for at slappe helt af. Kroen trakterer dig nemlig med dejlig morgenmad og en lækker 2-retters middag hver aften.

Kombiner alt dette med to hele dage på golfbanen og du har den perfekte miniferie. Bemærk at opholdet inkluderer to greenfees.

Dit golfophold i Nordjylland inkluderer

  • 2 overnatninger på hyggelige Aalbæk gl. Kro
  • Halvpension på kroen bestående af morgenmad og 2 x 2-retters middag
  • 2 x greenfee til Hvide Klit Golfklub eller Sindal Golfklub

Besøg Hvide Klit Golfklubs og Sindal Golfklubs egne hjemmesider.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK GOLFOPHOLDET

Aalbæk gl. Kro

Som skrevet ligger Aalbæk gl. Kro nær Skagen i et naturskønt område i gåafstand til kysten og Aalbæk Havn. Kroen stammer helt tilbage fra 1818 og rygtet siger, at både H.C. Andersen og Holger Drachmann har været gæster her.

Aalbæk gl. Kro er en rigtig traditionel kro, som naturligvis også serverer god, solid og traditionel kromad som f.eks. stegt flæsk og persillesovs. Efter middagen kan du brænde lidt af sovsen af sidebenene med en par runder på kroens pétanquebane.

På hjemmesiden tripadvisor.dk har den gamle kro fået en fornem rating på 3,5 af 5 fra tidligere gæster.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK GOLFOPHOLDET