rejsetag

RejseSpion er blevet inviteret til et ophold på Hotel Marina i Grenaa, som viste sig at være et behageligt hotel med masser af hygge og god atmosfære. Et hotel som RejseSpion uden tøven kan anbefale.

I dette indlæg får du fornøjelsen af at opleve Hotel Marina på tæt hold, samt at blive introduceret til hotellets mange gode tilbud. Beskrivelsen er RejseSpions oprigtige oplevelse af opholdet på hotellet, men vi er forpligtet til at markere den som sponsoreret, da Hotel Marina har givet opholdet uden beregning.

Hotel Marina i Grenaa
Hotel Marina i Grenaa

Dejlig modtagelse på Hotel Marina

Ved ankomst til Hotel Marina har du rig mulighed for at parkere, da der tilbydes gratis parkering på stedet samt ladestation til elbil, hvis du er den heldige ejer af en sådan.

Når du træder ind lobbyen og videre ind i receptionen, bliver du mødt af imødekommende personale, som på venligt informerer dig om hotellet og dets mange faciliteter. Herunder blandt andet dit værelse, restauranten, legerummet, wellness-afdelingen og poolområdet.

Vi blev også oplyst om, at det på hotellet er muligt at leje almindelige cykler og mountainbikes, så området omkring Grenaa kan udforskes på nært hold.

Check-in/out

Du har mulighed for check-in fra kl. 15:00. Herefter vil der blive serveret eftermiddagskaffe og te – med mulighed for at tilkøbe dagens kage.

Når opholdet lakker mod enden på Hotel Marina, er der check-out senest kl. 11:00. Inden da har du forhåbentlig nydt godt af blandt andet den dejlige wellness-afdeling og poolområdet.

Hotellets personale vil være til stede i receptionen mellem kl. 07:00 – 16:00 på hverdage samt kl. 08:00 – 16:00 i weekender og på helligdage. Du har dog altid mulighed for at henvende dig til personalet i hotellets bar mellem kl. 06:00 – 22:00.

Restauranten på Hotel Marina

Under opholdet nød RejseSpion en lækker tre-retters middag i Hotel Marinas restaurant og kan varmt anbefale, at indtage et måltid mad her under dit ophold.

Restauranten på Hotel Marina i Grenaa
Restauranten på Hotel Marina

Restauranten er udsmykket med hyggelige væg til væg gulvtæpper, kunst på væggene, flotte pyntede borde og behagelige stole.

Aftensmaden i restauranten kan nydes mellem kl. 18:00 – 21:00. Hotellet anmoder gæster om at bestille bord hos personalet i baren.

Du får serveret en veltilberedt middag og dertilhørende drikkevarer som f.eks. vand, øl eller vin – alt til en meget fornuftig pris. Alt afhængig af din dagsform og ikke mindst appetit, kan du vælge mellem en én-, to- eller tre-retters menu.

Hotellets kok udarbejder hver uge ugens menu, hvor der kan vælges mellem forret, hovedret og/eller dessert. Aftenens menu kan nærlæses i lobbyen ved indgangen eller via Hotel Marinas hjemmeside. Velbekomme.

Efter du har nydt maden, kan du tage et smut forbi baren og gå ombord i det ret store udvalg af drikkevarer. Bemærk at drikkevarer købt i baren også kan nydes i hotellets lounge.

Her får du et indblik i, hvad der blev serveret af lækkerier, da RejseSpion var på besøg hos Hotel Marina i Grenaa.

Forret

Til forret blev der serveret honningbagt laks på sprød salatbund – hertil husets dressing med tilhørende brød.

Forret på Hotel Marina
Honningsbagt laks til forret

Laksen smagte dejligt. Især med tilføjelsen af honningen, som gjorde laksen endnu mere lækker og gav den noget kant.

Hovedret

Til hovedret blev der serveret oksecuvette med små kartofler, hjemmelavede chips, sauce og grøntsager med tilhørende brød. Det var også en rigtig god oplevelse.

Hovedret på Hotel Marina
Oksecuvette til hovedret

Den perfekt stegte oksecuvette i samspil med saucen, kartoflerne og tilbehør oversteg helt klart forventningerne.

Dessert

Til dessert blev der serveret den klassiske franske dessert, creme brulée, som ligeledes smagte dejligt.

Morgenmad

Gældende for alle ophold på Hotel Marina er der inkluderet god og varieret morgenmadsbuffet. Buffeten kan nydes fra kl. 06:00 – 10:00 på såvel hverdage som i weekender.

Morgenbuffet på Hotel Marina
Morgenbuffet på Hotel Marina

Forvent den klassiske hotelmorgenmad med alt hvad hjertet (eller maven) begærer fra yoghurt, cornflakes, æg, bacon, pølser og naturligvis også et stort udvalg af drikkevarer som kaffe, te, juice og vand.

Morgenbuffet på Hotel Marina
Morgenbuffet på Hotel Marina

Værelset på Hotel Marina

RejseSpion blev indkvarteret på et af Hotel Marinas såkaldte Comfort dobbeltværelser. Listen over faciliteter på værelset er lang, men de primære er fremhævet herunder.

Comfort-værelse på Hotel Marina
Comfort-værelse

Først og fremmest vil du under hele dit ophold have gratis stabilt wi-fi, så du har muligheden for at surfe på internettet, når du har brug for det.

Værelset indeholder et fladskærms-tv og derved kan du se lidt tv, hvis du har brug for at slappe lidt af. Hvis du ønsker at få lidt at drikke, så er der mulighed for at lave te eller kaffe på værelset uden beregning. Du kan nyde din te/kaffe i værelsets siddekrog.

Comfort-værelse på Hotel Marina
Comfort-værelse

Værelset er indrettet med en lille gang med skabsplads på den ene side samt eget badeværelse med mulighed for badekar på den anden side. På badeværelset får du gratis toiletartikler som blandt andet shampoo og håndklæder, som også kan anvendes i wellness-afdelingen.

Hos Hotel Marina er der plads til alle. Både dig som rejser alene, jer som ønsker mere luksus og til jer som ønsker en ferielejlighed til hele familien. Læs mere om det forskellige værelsestyper på Hotel Marina.

Wellness og pool på Hotel Marina

Har du brug for at komme væk fra hverdagens stress og jag? Det havde RejseSpion og Hotel Marina viste sig at være et velvalgt getaway til det formål.

Hotellet byder på et lækkert wellness-område, der indeholder alt det gode for krop og sjæl.

Wellness på Hotel Marina i Grenaa
Wellness-området

Wellness-afdelingen og dertilhørende lokaler har åbent fra kl. 08:00 – 22:00 hver dag året rundt.

Hotellet har desuden også et større poolområde, hvor der er noget for enhver smag. Her har ungerne mulighed for at være i deres egen børnepool, hvor det er muligt at lege, pjaske og svømme. Der er også en lidt større pool, hvor du kan nyde svømmeture eller bare slappe af.

Hvis du trænger til at blive helt afstresset, så tag en tur i jacuzzien, dampbadet eller saunaen og få varmet kroppen godt i gennem og bliv genopladet til hverdagens strabadser.

Læs mere om Hotel Marinas lækre wellness-afdeling.

Massage og terapi

Før eller efter svømmeturen anbefaler RejseSpion, at du booker en massage/terapi-session i wellness-afdelingen. Her bliver du mødt af et imødekommende og behageligt personale – nærmere bestemt Jeanie og Charlotte. Personalet vil gøre denne oplevelse til noget du sent vil glemme.

Massage og terapi på Hotel Marina
Massage og terapi

RejseSpion fik fornøjelsen af massage af Jeanie. Dette kan på det kraftigste anbefales og er bestemt alle pengene værd. Efter denne uforglemmelige massage, vil du føle dig som født på ny. Afspændt og fuld af energi. Det virker!

Læs mere om henholdsvis massage og terapi på Hotel Marina.

Privat spa

Trænger du til endnu mere forkælelse og luksus? Så kan du få dit helt eget rum med privat spa til en skarp pris. Hertil er der mousserende vin, frugt, badekåber, tøfler og håndklæder inkluderet.

Læs mere om privat spa på Hotel Marina.

Andre aktiviteter på Hotel Marina

Selvom du er på ferie, har kroppen muligvis stadig brug for at blive rørt og komme i omdrejninger. Heldigvis har hotellet sit eget fitness rum til fri afbenyttelse. Her er der træningsmaskiner til enhver smag og niveau, så alle kan være med. Forbrænd lidt på løbebåndet, cykel eller noget helt tredje.

Fitness på Hotel Marina
Fitness-rummet på Hotel Marina

Er du den store spillehaj eller bare glad for lidt spil og hygge eller gerne vil udfordre dine medrejsende, så tag et smut forbi spillerummet. Her kan du vise dine talenter inden for blandt andet bordtennis, bordfodbold og billard.

Aktivitetsrum - Hotel Marina
Aktivitetsrummet

Har du lidt mindre børn med på turen, så skal de bestemt ikke snydes for god underholdning. Hotel Marina har lavet et helt legerum til de mindste. Her kan de boltre sig på madrasser, lege med bolde eller bygge med klodser.

Legerummet på Hotel Marina
Legerummet

Selskaber og konferencer på Hotel Marina

Hotel Marina kan tilbyde så meget mere end blot den gængse hoteloplevelse. Her er det også muligt at afholde en lang række arrangementer som f.eks. receptioner, konfirmationer, gallaaftener, fødselsdage og andre vigtige mærkedage.

Du har et hav af forskellige muligheder for at holde ”Dit livs fest”, som Hotel Marina beskriver det. Det anbefales at kontakte hotellet direkte for at høre nærmere om netop din kommende fest i de perfekte rammer.

Læs mere om mulighederne for at afholde selskaber på Hotel Marina.

Det er dog ikke kun fester, som Hotel Marina afholder. Hotel Marina vil ligeledes være behjælpelig med at arrangere diverse konferencer. Hotellet har kapacitet til at rumme alt fra små dagsmøder til store forsamlinger med plads til op til 360 deltagere i stoleopstilling.

Læs mere om mulighederne for at afholde møder/konferencer på Hotel Marina.

Attraktioner nær Hotel Marina

Under dit ophold vil du også få rig mulighed for at udforske området nær hotellet. Hotellet ligger som nævnt i Grenaa. En perfekt beliggenhed som giver nem og kort adgang til en række attraktioner i det østjyske.

Hotel Marina har selv opstillet forskellige forslag til oplevelser, som kan opleves på dit ophold.

Et par af attraktionerne kan du læse mere om herunder.

Kattegatcentret og Grenaa Marina

Kattegatcentret samt Grenaa Marina ligger i gåafstand fra hotellet. I Kattegatcentret kan du opleve mere end 250 farvestrålende og forunderlige havdyr.

Kattegatcentret

Centret byder på oplevelser for både store og små. Du kan blandt andet se sælerne blive fodret, bestille et prøvedyk, se film eller fange dagens største krabbe.

Tjek kattegatcentret.dk

Djurs Sommerland

Nordens største sommerland, Djurs Sommerland, ligger blot 25 kilometer fra Hotel Marina.

Djurs Sommerland

Her finder du blandt andet Danmarks længste rutsjebane, et kæmpe stort vandland, gode legepladser, samt en lang række øvrige forlystelser for enhver smag.

Tjek djurssommerland.dk

Find vej til Hotel Marina

Du finder Hotel Marina på kystvejen tæt ved Grenaa havn. Adressen er;

Hotel Marina
Kystvej 32
8500 Grenaa