Trænger du til forkælelse i påskens helligdage, så kan RejseSpion anbefale Hotel Marina i Grenaa. Dette virkelig gode tilbud kalder på dig, som vil slappe af med dejlige omgivelser.

For kun kr. 228 (per næse ved to personer) får du en overnatning i påskens helligdage inkl. spa-adgang og morgenmad.

Hotel Marina

Ophold på Hotel Marina i Grenaa

På dette spaophold skal du ikke udenlands for at opleve forkælelse og prismæssigt kan de fleste være med. På Hotel Marina i Grenaa venter dig et ophold, hvor du både får gratis eftermiddagskaffe, skøn morgenmad OG ikke mindst fri adgang til hotellets spa afdeling og meget mere.

Hotel Marina i Grenaa
Screenshot fra momondo.dk

Du bliver indkvarteret på et af Hotel Marinas såkaldte Comfort dobbeltværelser. Du får alt dette til kun kr. 228 (per næse ved to personer). Spaopholdet er fra skærtorsdag til langfredag. Ønsker du andre datoer til samme billige pris, så har du også mulighed for at gøre det fra påskedag til anden påskedag.

Restauranten på Hotel Marina
Restauranten på Hotel Marina

Først og fremmest vil du under hele dit ophold have gratis stabilt wi-fi, så du har muligheden for at surfe på internettet, når du har brug for det.

Værelset indeholder et fladskærms-tv og derved kan du se lidt tv, hvis du har brug for at slappe lidt af. Hvis du ønsker at få lidt at drikke, så er der mulighed for at lave te eller kaffe på værelset uden beregning. Du kan nyde din te/kaffe i værelsets siddekrog.

Comfort-værelse på Hotel Marina

Værelset er indrettet med en lille gang med skabsplads på den ene side samt eget badeværelse med mulighed for badekar på den anden side. På badeværelset får du gratis toiletartikler som blandt andet shampoo og håndklæder, som også kan anvendes i wellness-afdelingen.

Hotellet byder på et lækkert wellness-område, der indeholder alt det gode for krop og sjæl. Før eller efter svømmeturen anbefaler RejseSpion, at du booker en massage/terapi-session i wellness-afdelingen.

Terapi/massage på Hotel Marina
Nyd en omgang terapi eller massage på Hotel Marina

Nær Hotel Marina ligger Kattegatcentret og Grenaa Marina. Hvis du er til lidt mere fart over stepperne, så ligger Djurs Sommerland kort afstand fra hotellet.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

RejseSpion har tidligere besøgt hotellet. Læs om vores oplevelser på Hotel Marina i dette indlæg.