Bliv forkælet med wellness og gastronomi på dette ophold udbudt af rejsearrangøren TravelBird. Fra kun kr. 799 får du 2-3 dage på dejlige Hotel Thinggaard med morgenmad, 4-retters middag og adgang til Sydthy Kurbad.

Opholdet kan bookes fra marts – juni 2018.

Kurophold på Sydthy Kurbad

Thy

Du finder Hotel Thinggaard i Hurup i Thy, som er et dejligt område i det nordvestlige Jylland. Du kommer nemt til Hurup med tog.

En af perlerne i området er Nationalpark Thy. Husk at sætte tid af til en tur i nationalparken.

Dit ophold i Sydthy inkluderer

  • 1-2 nætter på Hotel Thinggaard
  • Morgenmad på hotellet
  • 4-retters menu på hotellet
  • 1 dags adgang til Sydthy Kurbad
  • Kakao, kaffe og te på værelset

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

Hotel Thinggard

Du skal bo på det 3-stjernede Hotel Thinggard, som ligger i rolige omgivelser i Hurup i Thy. Faktisk er der meget roligt på de kanter. Med andre ord sker der ikke meget, så du har rig mulighed for at slappe af og nyde den gode mad på hotellet.

Dit værelse på hotellet er moderne indrettet. Her finder du blandt andet WiFi, TV, eget badeværelse, altan eller terrasse og mulighed for at brygge en kop kaffe eller te.

Sydthy Kurbad

I kort gåafstand fra hotellet finder du Sydthy Kurbad. I det 200 m2 store wellnessmekka har du adgang til dampbad, sauna, spa, massagebassin, svedetipi og oplevelsesbruser. Bemærk at det også er muligt at tilkøbe skønhedsbehandlinger og massage.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET