Hvis du er vild med Frankrig, er her et godt bud på en smuttur til Alsace med dit livs udkårne eller måske hele familien.

Fra kun kr. 409 får du 3-4 dage på 3* hotel (med morgenmad) i Alsace. Desuden er der i turen indbygget en hyggelig bådtur gennem Strasbourg med guide.

Opholdet er arrangeret af TravelBird, hvor du har mulighed for at booke fra marts – december 2018.

Strasbourg - Alsace i Frankrig

Hotelophold i Alsace

Det er altså ikke helt dumt med sådan en afstressende miniferie i altid skønne Alsace. Du kommer til at bo i en hyggelig lille landsby udenfor Strasbourg. Den hedder Mutzig.

Byen er et godt udgangspunkt for at opleve Alsace. Kig nærmere på vinruten (Route des Vins d’Alsace), tag på opdagelse i områdets utal af små hyggelig landsbyer eller gå om bord i det alsaciske køkken.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

Dit ophold i Alsace inkluderer

Zenitude Hôtel-Résidences

Du bliver indkvarteret på det 3* Zenitude Hôtel-Résidences i landsbyen Mutzig små 25 kilometer fra Strasbourg. Det er et moderne hotel bygget i 2010.

I din studio-lejlighed har du cirka 20 m2 at boltre dig på. I lejligheden, der er udstyret med spiseareal, sofagruppe og badeværelse med badekar, har du også adgang til WiFi, TV, tekøkken med køleskab og kaffemaskine.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

Bådtur i Strasbourg

Som nævnt er der inkluderet en guidet bådtur gennem Strasbourg i dette ophold. Det er en afslappende tur på lidt over en time, som blandt andet tager dig gennem området La Petite France og det historiske centrum af Strasbourg.

På turen vil du helt sikkert blive imponeret af byens smukke arkitektur og vil desuden opleve at blive lukket gennem hele to slusesystemer.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

Stemningsbilleder fra Alsace

Colmar - Alsace i Frankrig
Colmar
Hunawihr - Alsace i Frankrig
Hunawihr

 

Hunawihr - Alsace i Frankrig
Hunawihr
Kayserberg dalen - Alsace i Frankrig
Kayserberg dalen
Strasbourg - Alsace i Frankrig
Strasbourg

Vinklase - Alsace i Frankrig

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET