Harzen har i de senere år rystet det lidt kiksede ry af sig og er blevet et moderne og populært turistmål både sommer og vinter. Med dette rejsetilbud fra TravelBird får du hotelophold i Harzen (4 stjerner) i april eller maj fra kun kr. 529 per person.

Hotelophold i Harzen - Tyskland

Det er i høj graden naturen og friluftsaktiviteterne, der trækker turister til Harzen i Tyskland. Når man nærmer sig destinationen, kan man kun imponeres over, hvordan landskabet med så kort afstand fra Danmark skifter til bjerge, store skove og smukke søer.

For naturelskeren kan jeg klart anbefale en vandretur i dejlige Nationalpark Harz. Det er også muligt at opleve nationalparken på mountainbike.

Er du til charmerende landsbystemning, er der også mange muligheder. Start bilen og kør f.eks. til Bad Harzburg, Quedlinburg, Wernigerode eller Goslar.

Der er også mulighed for masser af action og sjov for børnene i Harzen. Tag en tur med damplokomotivet på Bloksbjergbanen, udforsk drypstenshulen i Bad Grund, kast dig ud i den 550 meter lange rutsjebane ved St. Andreasberg eller besøg sølvminen ved Bergbaumuseum Rammelsberg.

Dit hotelophold i Harzen inkluderer

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

Lieblingsplatz, Mein Berghotel

Det 4-stjernede Lieblingsplatz, Mein Berghotel er moderne indrettet ligger perfekt i forhold til en række af Harzens seværdigheder og aktiviteter. F.eks. er der ikke langt til hverken Nationalpark Harz eller den hyggelig by Goslar, der har status som UNESCO-Verdenskulturarvssted.

Hotellet har egen restaurant og der serveres morgenmad hver dag, inden turen går ud i Harzens smukke natur.

tripadvisor.dk har hotellet fået en virkelig flot rating på 4,5 af 5 fra tidligere gæster.

På kortet herunder kan du se Harzens placering i Tyskland. Fra den dansk/tyske grænse er der cirka 400 kilometer eller godt 4 timer i bil.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

Stemningsbilleder fra Harzen

Damplokomotiv - Harzen i Tyskland

Harzgerode - Harzen i Tyskland
Harzgerode

 

Nationalpark i Harzen - Tyskland
Nationalpark i Harzen
Wernigerode - Harzen i Tyskland
Wernigerode
Wernigerode slottet - Harzen i Tyskland
Wernigerode slottet

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET