Tag et par afslappende fridage og læn dig helt tilbage med dette hotelophold i Nordjylland, der udbydes af rejsearrangøren TravelBird.

For kun kr. 299 får du en overnatning på 3-stjernede Hotel Phønix i Brønderslev i Nordjylland. Med i opholdet er aperitif, 3-retters middag eller buffet, kaffe og kage og skøn hotelmorgenmad dagen efter.

Hotelophold i Nordjylland

Med base på Hotel Phønix i Brønderslev er der rig mulighed for at opleve Nordjyllands smukke natur og mange serværdigheder.

For golferen kan det anbefales at køre forbi den nærliggende Brønderslev Golfklub og tage et par sving. Hvis du er mere til natur, venter der mange oplevelser i både Jyske Ås, Vildmosen og Dronninglund Storskov.

For den historie- og kulturinteresserede er destinationer som Dronningslund Slot og Dorf Mølle helt klart et besøg værd.

Husk også at der i bil er kort afstand fra Brønderslev til f.eks. Skagen, Blokhus og Aalborg. Det giver dig mulighed for at opleve den tilsandede kirke i Skagen, dase ved den brede og dejlige sandstrand i Blokhus eller slentre i Aalborgs hyggelig gågader og måske shoppe lidt.

Dit hotelophold i Nordjylland inkluderer

  • 1 overnatning på det 3-stjernede Hotel Phønix i Brønderslev
  • Aperitif
  • 1 3-retters middag eller buffet
  • Kaffe og kage
  • Morgenmad på hotellet

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

Hotel Phønix

Det 3-stjernede Hotel Phønix ligger centralt i hyggelige Brønderslev i gåafstand til butikker, restauranter og caféer. Hotellet har alle moderne faciliteter og egen restaurant, hvor du kommer til at nyde den 3-retters middag og morgenmad dagen efter.

tripadvisor.dk har Hotel Phønix fået en fin rating på 3 af 5 fra tidligere gæster.

Tjek hotellet på det interaktive kort herunder og “gå” lidt rundt i nærområdet.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

Stemningsbilleder fra Nordjylland

Blokhus i Nordjylland
Blokhus
Den tilsandede kirke - Skagen i Nordjylland
Den tilsandede kirke

 

Havnemiljøet i Aalborg - Nordjylland
Havnemiljøet i Aalborg
Klitterne ved Blokhus - Nordjylland
Klitterne ved Blokhus
Aalborg i Nordjylland
Aalborg

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET