Nyd 8 dage med all-inclusive i Hurghada i Egypten på et 4-stjernet resort med privat strand til kun kr. 1.691 inkl. all-inclusive, direkte fly tur/retur og meget mere. Du booker selv fly og hotel for at få den skarpe pris.

Rejseperioden 30. januar – 6. februar 2019.

Hurghada Marina

 

Fly til Hurghada

Læn dig tilbage og nyd et direkte fly fra Københavns Lufthavn til Hurghada. Du flyver med Noveair, ved Apollorejser fra onsdag den 30. januar til onsdag den 6. februar. Prisen er kun kr. 798 per person.

Der kan tilkøbes mad på både ud- og hjemrejsen til en pris på kr. 180,- per person.

Screenshot fra apollorejser.dk

Ved Noveair må der medbringes en håndbagage (maks. mål: 55 x 40 x 22 cm) på maks 5. kg – ønskes der mere bagage kan 20 kg tilkøbes for kr. 350,- per person.

Transport til/fra lufthavnen
Jeg vil anbefale, at du tager en taxa fra Hurghadas lufthavn til resortet. Enten kan du finde en taxa i lufthavnen eller bestille hjemmefra til kr 175 tur/retur per person. Læs mere om lufthavnstransport på shuttledirect.com.

> BOOK FLYBILLETTER PÅ APOLLOREJSER.DK

Hotel i Hurghada

Dette 4-sternede resort – Royal Star Beach Resort – ligger på en sandstrand lige ved havet. Resortet har egen privat strand med parasoller og liggestole. Resortet er tæt på populære attraktioner som Hurghada Marine Museum & Akvarium, New Marina og Mahmya.

Prisen for alle 7 nætter på hotellet er kr. 893 (ved to personer).

Screenshot fra amoma.com

Der er mulighed for at spise på en af hotellets to restauranter. Hvis du vil nyde en drink, kan det gøres på et af resortets tre barer/lounger og hvis du ligger på stranden og har brug for en drink, er der naturligvis også en strandbar.

Hvis du vil have lidt motion, kan du benytte et motionscenter på en af hotellets nærliggende ejendomme.

Store flotte værelser med delvis havudsigt med TV, satellitkanaler, aircondition, eget badeværelse og meget mere. Værelse har ligeledes køleskab, kaffemaskiner og balkon eller terrasse.

> BOOK HOTELLET PÅ AMOMA.COM

Stemningsbilleder fra Hurghada