rejsetag

Går du og dagdrømmer om din næste rejse? Der er mange grunde til, hvorfor vi har lyst til at rejse væk fra hjemmet i en periode. Måske vejret i Danmark er for gråt og kedeligt, måske du trænger til en hvileferie, eller måske du bare gerne vil se lidt mere af verden.

Hvor går rejsen til?

Uanset hvilken slags rejse du vælger, så vil det skabe uforglemmelige oplevelser, som du vil kunne se tilbage på i mange år. Hvis du er vant til en bestemt slags ferie, kunne det være, at du burde undersøge mulighederne for andre former for rejser? Her er 3 populære valg, som alle har noget for enhver smag.

Safari i Tanzania

Storslåede vilde dyr, enorme fantastiske sletter og den hede afrikasol. Hvis du har mod på en anderledes ferie, hvor alt omkring dig er fascinerende og spændende, så kan du vælge at tage på safari i Tanzania med et professionelt rejseselskab, der laver skræddersyede rejser. Tag med engagerede guider på eventyr i Tanzanias naturpark Serengeti, hvor du kan få helt unikke naturoplevelser.

Oplev de vilde dyr helt tæt på med god udsigt og sikker afstand fra din safaribil. På en safari i Tanzania kan du blandt andet opleve dyr som giraffer, elefanter, løver, bøfler, næsehorn og leoparder.

Safari i Serengeti - Tanzania

Betragt desuden de græssende zebraer, solbadende krokodiller, frygtløse flodheste og jagende geparder i deres naturlige omgivelser. Parkerne er stort set uberørte af turister, og derfor vil du opleve den vilde natur og rige dyreliv, som det burde opleves. På safari i Tanzania kan du udover de tørre sletter dog også opleve kridhvide sandstrande og turkisblåt badevand på den populære ø Zanzibar.

Zanzibar i Tanzania

Det gode ved en safari er, at du får en skræddersyet rejse specielt lavet til dig og dine lyster. Har du mod på at bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, kan du også dette i det eventyrlige land.

Charter i Spanien

Den klassiske charterferie er danskernes ultimative favorit og ikke uden grund. Den sommerlune sol og de bløde sandstrande kan nemt hamle op med Danmarks grå himmel og råkolde vinde. Tag på en All Inclusive-ferie med familien på et overdådigt hotel på en spansk ø, og oplev luksus i afslappende rammer blandt palmetræer og kolde drinks.

Costa del Sol i Spanien

Charterrejsen er perfekt for dig, som gerne vil af med stressen fra den travle hverdag, og som sætter pris på lækre strande med lunt badevand. Bliver det kedeligt i længden, er der heldigvis gode muligheder for tilkøb af aktiviteter som dykning, bådture og så videre. Ligger hotellet nær et lokalt centrum, kan I udforske de spanske gader og barer om aftenen.

Storbyferie i Europa

Et andet populært valg blandt danskernes ferietyper er at tage på storbyferie. Europa myldrer med storslåede, unikke storbyer, hvor det aldrig er kedeligt. Tag på opdagelse i Roms smalle stræder og oplev byens spændende historie blandt gamle bygninger og flotte monumenter.

Storbyferie i Rom

Storbyferien er for dig som trives i midten af, hvor det hele sker. Udforsk landets kulinariske specialiteter på de hyggelige og lokale caféer og restauranter. På storbyferien møder du de lokale i øjenhøjde og oplever landet indefra. Samtidig kan du om aftenen mærke det pulserende natteliv i storbyens gader, hvor hygge, dans, berigende snakke og farverige drinks er nøgleordene.