rejsetag

Smykker kommer i mange forskellige former, farver og nuancer af pris. Der er flere tusinde forskellige typer af smykker på markedet, og det kan være svært at gennemskue, hvordan man får købt det helt rigtige smykke, hvis man ikke er sikker på, hvad der er man skal kigge efter. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvad du skal huske, når du tager ud og kigger på skinnende diamanter og guldkæder i butiksvinduerne. Mangler du inspiration til for eksempel et nyt ur, så kan du se flotte Michael Kors elegante dameure her.

Piger og smykker

 

Hvad er anledningen?

For de fleste er smykkekøb ikke noget, som man gør hver eneste dag. Ofte er der en anledning til, at man skal købe smykker, og når det er denne anledning, som skal guide dig, når inden du hiver pungen op ad lommen. Er det et smykke, som du skal bære til en fødselsdag eller måske et bryllup, så er det her ofte en god ide at tage et billede af dit tøj med til smykkehandleren, når du leder efter den helt rigtige halskæde eller det helt rigtige armbånd. På denne måde sikrer du dig, at det smykke du køber vil passe til den anledning, hvor det skal bæres.

Smykker i gave

Mange giver smykker i gave. Det er en smuk måde at vise nogen, at man holder af dem, og at man har tænkt på dem. Men det kan være svært at købe smykker til andre, og her er det ofte en god ide at kigge på, hvad den, som skal have smykket, har på i forvejen i hverdagen. Mangler du altså en gave til din far, og han aldrig går med halskæder, så er det altså ikke en god ide at være den første til at give ham et, da dette ofte kan ende i en ombytning.

Giv smykker som gave

Et symbolsk smykke

En ring kan betyde mange ting, men for de fleste, så er det et smykke, som bliver forbundet med frieri og bryllupper. Mangler du inspiration til, hvilken ring du skal købe, når det er tid til at gå på et knæ, så er det en god ide at tænke på, hvilket type af smykke, som den udkårne normalt vil gå med. Altså er det en god ide at vælge en ring af sølv, hvis din partner normalt bærer sølv. Husk også at en forlovelsesring skal være personlig, altså er det en god ide at kigge efter en ring, som du mener udtrykker de egenskaber, som du holder af ved din partner.