Oplev fantastiske Island på en 4-dages tur hen over en weekend for kun kr. 1.655. Med i prisen er 3-stjernet moderne lejlighedshotel og direkte fly tur/retur.

Rejseperioden er fra den 15. marts 2019 – 18. marts 2019. Du flyver fra København.

 

Flybilletter til Island

På flysøgemaskinen skyscanner.dk har jeg fundet meget billige fly til Island. Du flyver tur/retur for kun kr. 574.

Screenshot fra skyscanner.dk

Du flyver fredag den 15. marts direkte til Island, Keflavík International Airport, og lander kl. 14:10, hvor du herefter har en halv dag til at opleve naturen. Efterfølgende har du to hele dage, hvor du kan blive forbløffet over den smukke natur.

Mandag den 18. marts går turen med direkte fly hjem til København.

Du rejser med WOW Air, hvor der er inkluderet en mindre håndbagage i prisen. Ønskes der flere kg, kan der tilkøbes en 12 kg håndbagage til kr. 233 per vej eller ekstra 20 kg til kr. 300 per vej, hvis man booker det i forbindelse med flybilletterne.

Vil du opleve fantastiske Island længere end 4 dage, så kan der bookes flybilletter i 9 dage fra onsdag den 27. marts til torsdag den 5. april til bare kr. 543 tur/retur med WOW Air.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ SKYSCANNER.DK

Lejlighedshotel på Island

Jeg har fundet dette 3-stjernede moderne lejlighedshotel på booking.com til kun kr. 1.081 (ved to personer) for tre nætter. Dette yderste moderne hotel er på hele 32 kvadratmeter og rummer gratis wi-fi, TV, et lille køkken med mulighed for at lave kaffe, te og en mikroovn. Yderligere er der et pænt badeværelse med flot stilet interiør til at fuldende denne pragtfulde lejlighed.

Screenshot fra hotels.com

Denne fantastiske lejlighed ligger under 100 meter fra nærmeste supermarked, Krónan. Lejligheden ligger omkring 250 meter fra busstationen og kun 5 kilometer fra Reykjavik og kan nås på 5-10 min i bil eller 15 min i bus.

> BOOK HOTELLET PÅ BOOKING.COM

Islandske seværdigheder

Den islandske hovedstad, Reykjavik, er helt klart et besøg værd. Her kan der opleves små hyggelige caféer og den gamle bydel med farverige træhuse. Yderligere kan du besøge det berømte ”Imagine Peace Tower”, som er et lysspot til minde om John Lennon. Dette kan ses på øen, Videy, som er en lille færgetur væk fra Reykjavik. Afslutningsvis vil en ridetur på ryggen af en islandsk hest gennem det fantastiske landskab gøre dette til en dejlig og rolig tur.

Den Blå Lagune

Vi kan ikke komme udenom Den Blå Lagune, som nok er den mest populære attraktion i Island og du har garanteret hørt om dette før. Den Blå Lagune ligger forholdsvis tæt på Reykjavik med kun 40 minutter kørsel fra lejligheden.

Den Blå Lagune er altid opvarmet, da den udvinder energien fra jordens indre – denne luksuriøse spa oplevelse vil du næppe glemme. Ved Den Blå Lagune kan der købes forskellige billetter. En standardbillet, der giver dig adgang til spa-området og en Silica Mud Mask koster 6.990 ISK (ca. 385 kr.). Du kan købe billetter på bluelagoon.com.

Nordlys

Endnu en ubeskrivelig ting ved Island er nordlyset. For at opnå det fænomen skal man ikke længere væk end 20 kilometer fra Reykjavik. Hvis du vil have fuldudbytte af at se nordlyset, skal du væk fra byen og kunstigt lys og derfor er de 20 kilometer nødvendige.

Det storslåede fænomen viser sig, når solens elektrisk ladede partikler rammer atmosfæren og jordens magnetiske felt viser sig som det bølgende lys. En anden hjælpefaktor til at se nordlyset er, at sætte hele natten af til at opleve den mystiske seværdighed, da nordlys ofte starter med at vise sig som en bue på den mørke himmel.

Senere på natten ændrer sig til det pulserende lys i flere farver. Det er netop når nordlyset bliver ”levende”, at det er mest fascinerende.

Transport til og fra lufthavnen

Senest 45 minutter efter din landing i Island vil der være en busafgang til Reykjavik. Du skal tage fra Keflavík International Airport og stå af på busstationen, Hamraborg busstation, hvor der derefter kun er 250 meter til lejligheden.

Billetter kan købes på airportexpress.is og koster omkring kr. 363 per person tur/retur.
Dog vil jeg anbefale, at man lejer en bil, da det derved er nemmere at komme rundt f.eks. til Den Blå Lagune.

Der kan lejes en minibil til kr. 414 i alt i 4 dage eller en lidt større bil til kr. 438 i alt i 4 dage – begge biler kan afhentes i lufthavnen.

> TJEK BILLEJE PÅ SKYSCANNER.DK

Stemningsbilleder fra Island