Fest amok til du segner og nyd de fantastiske strande i juni i Sunny Beach i Bulgarien. Rejsebureauet tui.dk tilbyder denne pakkerejse til Europas partymekka nummer et.

For kun kr. 2.698 (per næse ved to personer) får du centralt hotel og fly tur/retur fra København. Du skal have kufferten pakket og være klar til afrejse den 19. juni.

Golden Sands - Sunny Beach i Bulgarien

Et af de helt store trækplastre i Sunny Beach i Bulgarien er den lange, brede og helt fantastiske sandstrand. Nyd intet mindre end 6 kilometer af slagsen. Netop stranden bliver sikkert dit primære opholdssted i Sunny Beach. Her er mulighed for masser aktiviteter i form af bananbåd, vandski, vandscooter og vandcykel, når du altså ikke lige slapper af med en drink i din strandstol.

I området omkring stranden er der naturligvis også et stort udvalg af gode restauranter, caféer og barer.

Men Sunny Beach er andet end sand og vand. Besøg f.eks. “Blomstergaden” hvor der er rig mulighed for at slippe noget af dit guld på diverse souvenirs, solbriller, smykker og andet tingeltangel.

Når mørket falder på kalder Sunny Beach’s enorme udvalg af diskoteker og barer.

Dagen derpå kan jeg anbefale Auapark, som er sjov og spas for både børn og voksne. Parken ligger i den vestlige del af Sunny Beach og byder på mange forskellige vandaktiviteter – ikke mindst de vilde vandrutsjebaner.

Juni i Sunny Beach med tui.dk

Du kommer til at bo på et centralt familiedrevet mellemklassehotel i Sunny Beach i nærheden af Flower Street. I højsæsonen er der mange unge mennesker på hotellet.

Sunny Beach i BulgarienScreenshot fra tui.dk

Hotellet har pool, børnepool, egen restaurant og bar og kun 500 meter til stranden.

> LÆS MERE PÅ TUI.DK OG BOOK REJSEN

Stemningsbilleder fra Sunny Beach

Golden Sands - Sunny Beach i Bulgarien
Golden Sands
Nessebar - Sunny Beach i Bulgarien
Nessebar

 

Juni i Sunny Beach i Bulgarien

Tag også lige en tur på Flower Street via det interaktive Google kort herunder. Det ser dog ud til at Google har været forbi lidt uden for sæsonen.

> LÆS MERE PÅ TUI.DK OG BOOK REJSEN