Det er stadig muligt at finde en billig rejse i efterårsferien. Jeg har sammensat en to-dages smuttur til Kaunas i efterårsferien til kun kr. 695. Med i prisen er to nætter på centralt 3-stjernet hotel og fly tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 18. – 20. oktober 2017.

Kaunas i efterårsferien

Kaunas i efterårsferien

Den lille storby Kaunas er den næststørste by i Litauen. Det er hverken London, Paris eller New York, men byen er mega hyggelig og din minitur skal nok få ben at gå på.

Ibis Kaunas Centre

Du bliver indkvarteret på det 3-stjernede Ibis Kaunas Centre, der som navnet antyder ligger centralt i Kaunas. Begge nætter på hotellet koster kun kr. 321 ved to personer på dobbeltværelse – og så er det endda inklusiv morgenmad.

Bemærk
Hotellet er fundet på TripAdvisor. Når du klikker videre til deres website, skal du huske selv at indtaste de korrekte datoer (18. – 20. oktober 2017).

ibis Kaunas Centre - Hotel i Kaunas i Litauen
Screenshot fra TripAdvisor
Du finder hotellet kun 500 meter fra banegården. Værelserne på Ibis Kaunas Centre er enkelt men elegant indrettede. Du har adgang til faciliteter som aircondition, tv, skrivebord, wifi og eget badeværelse.

Bemærk at hotellet kan være behjælpelig med lufthavnstransport.

TripAdvisor har hotellet fået Udmærkelsescertifikatet og desuden en rigtig fin rating på 4 af 5 fra tidligere gæster.

> BOOK HOTELLET

Flybilletter til Kaunas

momondo.dk har jeg fundet billige flybilletter fra København til Kaunas. Du flyver tur/retur med Ryanair for kun kr. 374.

Flybilletter fra Kaunas til København
Screenshot fra momondo.dk

> BOOK FLYBILLETTER

Stemningsbilleder fra Kaunas i Litauen

Kaunas i Litauen

Kaunas i Litauen

 

Kaunas i Litauen

Kaunas i Litauen

Kaunas i Litauen