Oplev den smukke kroatiske kyst! Jeg har strikket et godt tilbud sammen med tur/retur fly og billeje til kun kr. 994. Bemærk at dette tilbud er uden hotel.

Rejseperioden er fra den 11. maj til 18. maj 2019.

Aften i Split i Kroatien

 

Forlænget weekend i Kroatien

Vil du opleve Adriaterhavet, smukke strande og flot natur, så er Kroatien et godt sted! Med dette rejsetilbud kan du nyde godt af frihed, da du vil have egen lånebil i hele ugen og derved mulighed for at udforske lige præcis det, som du ønsker.

Fly til Kroatien

skyscanner.dk har jeg i dag fundet en billig flyafgang til Split i Kroatien. Prisen er kr. 768 for tur/retur billetter.

Du flyver fra København Lufthavn lørdag den 11. maj tidlig morgen og derved har du en hel dag foran dig allerede på førstedagen. Hjemrejsen er lørdag den 18. maj, hvor du tager fra Split til København.

Fly fra København til Kroatien (Split)
Screenshot fra skyscanner.dk

Da flybilletten er med Norwegian, så er der 10 kg håndbagage inkluderet i prisen. Såfremt du ønsker at tilkøbe indchecket bagage er dette også muligt.

> BOOK FLYBILLETTEN PÅ SKYSCANNER.DK

Billeje i Kroatien

Jeg har via skyscanners biludlejning fundet denne smarte Fiat 500 (eller tilsvarende), som kan lejes for kun kr. 226 for 1 uge (per næse ved to personer).

Billig billeje i Kroatien
Screenshot fra skyscanner.dk

Hvad så med alt det andet, som for eksempel antal kilometer og forsikring? Der er aircondition, ubegrænset kilometer, tyverisikring, kollisionsskadedækning, tredjemandsansvar og mere er inkluderet i prisen.

Jeg vil som alt andet anbefale, at man læser informationerne igennem inden bestilling.

> LEJ BILEN VIA SKYSCANNER.DK

Hvis du ønsker lidt større bil med lidt mere plads, så vil jeg anbefale, at du lejer en Volkswagen Polo eller Renault Captur (eller tilsvarende).

Oplevelser i Kroatien

I det du har en lånebil til rådighed, så vil jeg anbefale, at du tager du forskellige ture.
Den lange går fra Split videre til Zadar, hvor du herefter kører til Rijeka og slutter i Pula og herefter tilbage igen til Split. Turen fra Split til Pula tager omkring 6 timer.

En anden mulighed er, at du kører den anden vej, altså mod syd. Her kører du mod Dubrovnik. Turen til Dubrovnik tager omkring 3 timer.

Endeligt vil jeg anbefale, at man kører rundt i området nær Split og oplever den smukke natur og de flotte strande.

Stemningsbilleder fra Split i Kroatien

Split i Kroatien

 

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien