Jeg har lige fundet et rigtig godt rejsetilbud til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur fra den 16. – 23. september.

Momondo kan du få flybilletter tur/retur til kr. 2.590 og på Trivago, kan du få lækkert 3-stjernet hotel til kr. 767. Således kan 1 uge i Kuala Lumpur klares for i alt kr. 3.357.

Kuala Lumpur i Malaysia

Kuala Lumpur er den største by i Malaysia med cirka 7 millioner indbyggere og er desuden landets hovedstad. I folkemunde omtales byen typisk som KL. I september er vejret behageligt og temperaturen ligger på 28-32 grader.

Kuala Lumpur er en usædvanlig ren, velholdt og rolig by. Brug din uge på et besøg i Chinatown, shop løs i et af de meget store shoppingcentre og prøv en tur i det højteknologiske skytrain.

Byen har desuden en række kendte skyskrabere. Du kan f.eks. tage op i det 421 meter høje KL Tower og nyde en frokost i den roterende restaurant, eller hvad med en tur i de spektakulære tvillingetårne Patronas Tower, som er forbundet med en bro.

Hotel
Hotellet er det 3-stjernede 12Fly Kuala Lumpur, som ligger centralt i byen. Det koster kr. 767 per næse ved to personer.

12Fly Kuala Lumpur i Malaysia

Tjek anmeldelser af hotellet på TripAdvisor, hvor det bliver rated 3,5 af 5 og udforsk hotellets nærområde på kortet herunder.

> BOOK HOTEL

Fly
Momondo har jeg fundet fly (Qatar Airways) til kun kr. 2.590 tur/retur til Kuala Lumpur.

Fly til Kuala Lumpur i Malaysia

Når du flyver med Qatar Airways, kan der indcheckes 30 kg bagage per passager.

> BOOK FLYBILLETTER