rejsetag

Drømmer du om ferie, varme og en lækker badestrand? Selvom vi går sommeren og varmere vejr i møde, kan ferie til tider være rigtig tiltrængt. Det er ingen skam at drømme dig selv langt, langt væk. Det behøver ikke nødvendigvis være langt væk målt i afstand, men det kan for den sags skyld bare være langt væk fra dagligdagen, som til tider kan være travl og uden ro.

De kendte på ferie

Brug for ro

Vi mennesker har brug for ro og afslapning, og det kender du sikkert godt på travle og hektiske dage. Du kan hurtigt komme til at drømme dig langt væk til ro og fred på en ferie. Det kan give fornyet energi i hverdagen, og det behøver ikke altid være en lang ferie, der er brug for.

Nogle gange kan en lille tur i en weekend være nok til, at dagligdagen er nemmere og mindre uoverskuelig. Selvom det nogle gange bare bliver til en storby tur i en weekend eller en tur langt væk fra alt, må du gerne lade dig drømme ud i verden til varmen og til der, hvor alt bare ser lidt mere fantastisk ud, end du er vant til.

Drømme har aldrig skadet, så hvorfor ikke lade dig selv drømme dig væk? Rejsekataloger og hjemmesider er oplagte steder at drømme dig væk til der, hvor havets farve ikke er mørkeblå, men nærmere med turkise nuancer. Til der hvor fiskene i havet er orange og ikke bare i forskellige grålige nuancer. Der hvor bøgetræet er en palme, eller hvor larmen kommer fra storbyens liv og mennesker.

Vi bliver inspireret af andre

Du kender det helt sikkert godt, at du ser noget i de kulørte blade eller på de sociale medier og bliver enten inspireret eller utrolig misundelig. Vi lader os inspirere og friste af kendte mennesker, hvis liv altid ser perfekt ud på www.kendte.dk. De kendte, som rejser jorden rundt og altid har den kulør, som vi andre kun formår at bevare et par uger om året. Det er dem, vi gerne vil følge med i og lade os drømme lidt væk til – det azurblå hav, som de kendte altid boltre sig i.

Det er i hvert fald, det som vi går og tror, og derfor drømmer vi også om at komme lige netop derhen. Vi bliver helt utrolig inspireret af, hvad andre og i særdeleshed kendte gør. Vi er nysgerrige, og selvom du måske ikke altid vil indrømme det, kan du ikke lade være med at snage lidt og interessere dig for, hvad dine store idoler går rundt og foretager sig. Du kan godt lide at finde ud af alt om de kendte, og hvor din nyeste yndlingsfilm er optaget henne i verden, så du også kan tage derhen og blive lidt mundlam over, at dit idol netop har gået der, hvor du er fløjet til for at være.

Vi kan alle sidde og drømme os hen til et liv, der udadtil virker noget mere glamourøst, end det vi selv lever. Vi lader os i høj grad inspirere men også påvirke af, hvad andre gør, og her skal du og alle andre huske på, at alt, hvad vi ser om de kendte, ikke altid er sandheden. Men derfor må du jo gerne drømme engang imellem – og ja, det ser bare dejligt ud de steder, de altid befinder sig. I hvert fald det som de viser til os.