Jeg har fundet et godt rejsetilbud fra Detour, som godt nok først er i december. Book nu og lad op til julens strabadser.

Turen går til Las Palmas på Gran Canaria. Du får en uge på 3-stjernet lejlighedshotel for kun kr. 1.746 (ved to personer). Fly tur/retur er naturligvis inkluderet.

Las Palmas på Gran Canaria

Las Palmas er hovedstaden på den kanariske ø Gran Canaria, som ligger i Atlanterhavet. Byen har små 400.000 indbyggere.

Las Palmas giver gode muligheder for at kombinere strand- og byliv.

Centralt i byen er der nem adgang til den lækre Las Canteras strand, som strækker sig over cirka 5 km. Det er Gran Canarias absolut bedste strand, men et godt alternativ er stranden Playa de las Alcaravaneras.

Når du har fået rigeligt med sol og strand, kan bevæge dig ud i Las Palmas pulserende by/natteliv. Besøg f.eks. den gamle bydel Vegueta, som byder på hyggelige restauranter og katedralen Santa Ana eller hæng ud på en af Las Palmas mange hippe klubber og barer.

Hotel
Catalina Park er et 3-stjernet lejlighedshotel, som ligger centralt i Las Palmas – og lige ved den dejlige Las Canteras strand.

Bemærk at der ikke er aircondition i lejlighederne.

Catalina Park har en 2,5 af 5 rating på TripAdvisor, hvor du kan læse anmeldelser fra tidligere gæster. Tjek desuden hotellets nærområde på kortet herunder.

> BOOK REJSEN

Fly
Der er afrejse fra København den 12. december kl. 12.45 mod Gran Canaria. Hjemrejsen er den 19. december.

Ønskes der transfer mellem lufthavn og hotel, kan dette tilkøbes for kroner 320 (to personer) tur/retur.

> BOOK REJSEN