rejsetag

Tyskland er mere end blot en gennemfartsvej til Sydeuropas populære feriedestinationer. Tyskland byder på en masse spændende rejsemål, og især mange mindre kendte steder som blot venter på at blive udforsket. Tyskland er et mangfoldigt land, hvor du finder alt fra hvide sandstrande til bjerghytter blandt dramatiske bjergtoppe. Hos Novasol Sommerhusudlejning finder I 2.500 feriehuse og ferielejligheder i Tyskland!

Lej feriehus i Tyskland og opdag de gemte perler

Nordtysklands idylliske badebyer

Det er ikke alle der ved det, men Tysklands nordkyst byder på nogle skønne badebyer, som indbyder til ægte strandferie nær kulturelle perler. Distancen hertil fra Danmark er heller ikke så stor, så man kan også nemt tage hertil på en weekendtur eller med børn, som ikke altid er fans af den lange køretur sydpå.

Schleswig-Holstein kan bl.a. prale af smukke ferieøer, som den velkendte Sylt og den mere moderne Travemünde. Længere østpå i Mecklenburg-Vorpommern finder du fede destinationer som øerne Rügen og Usedom, der med kilometervis af hvide sandstrande giver fri adgang til Østersøen.

Dejlig sandstrand med strandstole

Uanset hvor på Tysklands nordkyst du vælger at slå dig ned, så er der mulighed for ren afslapning, shopping, og selvfølgelig også en masse aktivitetsmuligheder – både i vandet og oppe på land. De store naturskønne arealer i baglandet inviterer til cykel- og vandreture, mens der på stranden spilles beachvolley, rides på hest, surfes og bades. Der udlejes et væld af feriehuse i Tykland, som blot venter på at byde jer velkommen når i næste gang drager på ferie.

Slap af i Sydtysklands kontrastrige kurbyer

Schwarzwald befinder sig i den anden ende af landet, i den sydvestlige hjørne af Tyskland. Det er ikke mange der kender til dette hjørne af Tyskland, der byder på rå naturskønhed med bjerge, skovområder, grønne enge og vinmarker. Her bliver i omgivet af bjergrige horisonter, et lunt klima og bølgende bakker på ferien.

Storslået natur i tyske Schwarzwald

Hvis du er på jagt efter ren afslapning bør du bevæge dig mod byerne Baden-Baden, Badenweiler eller Bad Wildbad, der alle er kendte for sine spa og kur-faciliteter. Du kan dog også forvente en masse kultur, historie og kunst. Når du bevæger dig rundt i regionen kommer du forbi en masse naturskønne vandre- og cykelstier, floder og eventyrlige slotte, der blot venter på at blive udforsket.

Hvis du ønsker lidt mere fart over feltet kan du selvfølgelig også tage et smut over grænsen til Strasbourg, Basel eller Zürich eller til tyske Stuttgart, som alle ligger i nærheden og er let tilgængelige i bil. I Schwarzwald finder du en masse feriehuse i naturskønne omgivelser, som er oplagte til både sommer og vinterferie.

Tag på tropeferie i Tropical Islands

Et tropisk klima er nok ikke det første man tænker, når man tænker på Tyskland, men i Tropical Islands finder man palmer, hvide sandstrande, regnskov og godt vejr hele året rundt! Her kan I bo i jeres helt eget feriehus med gratis adgang til alle badeparadisets faciliteter. Der er også udendørs badefaciliteter, vandrutsjebaner og legepladser, som er nyttige hvis vejret er til det.

Panorama-view over den tyske hovedstad - Berlin

Der venter også flere nye oplevelser udenfor feriehusbyen blandt Brandenburgs natur og de omkringliggende byer. Her er findes mange hyggelige landsbyer og så er der kun 60 km. til Berlin! Uanset hvor I vil hen I Tyskland, venter der ukendte perler om ethvert hjørne. De ovenstående er blot et mindre udsnit af de mange fantastiske ferieområder i Tyskland, hvor du kan byde familien på nye storslåede oplevelser!