Hvis du kan rejse i starten af maj, er der mulighed for en billig luksusferie på Tenerife. Du får en hel uge på lækkert 5-stjernet hotel og fly tur/retur fra Billund til kun kr. 1.526. Det er altså billigt!

Rejseperioden er fra den 5. maj til den 12. maj 2019.

Strand på Tenerife i Spanien

 

Flybilletter til Tenerife

travelmarket.dk har jeg fundet denne billige flyrejse med Spies fra Billund lufthavn til Tenerife fra søndag den 5. maj til søndag den 12. maj til kun kr. 399.

Flybilletter fra Billund til Tenerife
Screenshot fra travelmarket.dk

Du flyver fra Billund lufthavn kl. 14:35 og har derved allerede en halv dag på ankomstdagen. Du flyver fra Tenerife kl. 16:00 og har derved også en halv dag på afrejsedagen.

Bemærk at du sparer kr. 3.100 per flybillet!

Da du flyver med Thomas Cook Airlines, er der en håndbagage på maks. 6 kg inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere kg, kan det også lade sig gøre. Du kan for eksempel købe 14 kg indchecket bagage + 6 kg håndbagage til kr. 300 tur/retur.

Ønsker du mad ombord på flyet kan det tilkøbes fra kr. 179 tur/retur. Ved denne pris får du ”Holiday Meal”, som er Spies’ mest populære måltid. Menuen kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kylling med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ TRAVELMARKET.DK

Hotel på Tenerife

Grand Muthu Golf Plaza Hotel & Spa er et fantastisk 5-stjernet hotel. Dette hotel får du for kun kr. 1.127 for alle 7 nætter (per næse ved to personer).

Grand Muthu Golf Plaza Hotel & Spa - Tenerife i Spanien
Screenshot fra momondo.dk

Hotellet tilbyder spa, udendørs pool, fitnessfaciliteter, gratis wi-fi, hyggelige atmosfære og meget mere. Hotellet ligger tæt på golfbanerne Amarilla Golf og Golf Sur, så hvis du er til golf, har du her rig mulighed for at spille.

Nærmeste supermarked ligger under 750 meter fra hotellet, så derved er der mulighed for at købe egen mad, som kan laves i lejlighedens køkken.

Der er show-køkken på hotellet. Her serveres varierede buffeter til morgenmad og aftensmad. I snackbaren ved poolen tilbydes der frokost, drinks og snacks, og i baren tilbydes der drinks.

I din lejlighed er der aircondition og møbleret balkon eller terrasse. Der er desuden eget badeværelse med mulighed for badekar, opholdsstue med tv samt veludstyret køkkenområde med meget køkkenudstyr og derved har du rig mulighed for at lave din egen mad, hvis du ikke altid ønsker at spise på hotellets restaurant eller nærliggende restaurant.

Du har mulighed for at tilkøbe all-inclusive for kun kr. 212 per næse per dag.

> LÆS MERE OG BOOK PÅ MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen på Tenerife

Hotellet oplyser, at de tilbyder lufthavnstransport. Dette koster kr. 142 tur/retur per person.

Stemningsbilleder fra Tenerife