Nu har du mulighed for at komme billigt til den tidligere portugisiske koloni Macau, som ligger i Kina (cirka en times sejlads fra Hongkong).

Hvis du har mulighed for at rejse fra den 21. september – 1. oktober, får du flybilletter og 8 dage på 4-stjernet hotel til en samlet pris på kun kr. 3.619.

Macau i Kina

Den kinesiske by Macau huser omkring 1/2 million indbyggere. Byen siges at være Asiens Las Vegas eller Orientens Monte Carlo og er præget af den dominerende spilindustri med sine mange kasinoer og store hoteller, som hvert år tiltrækker millioner af spillegale kinesere og turister fra resten af verden.

Hotel
trivago.dk har jeg fundet et fedt 4-stjernet hotel til kun kr. 696 (per næse ved to personer) for 8 overnatninger. Bemærk at jeg har valgt indkvartering fra den 22. september, da du først er i Macau dagen efter afrejse fra Danmark.

Huayu Mindu Hotel - Macau i Kina

Macau er proppet med hoteller, så hvis du f.eks. vil lidt tættere på bymidten eller ønsker at forkæle dig selv med lidt 5-stjernet, kan du få et godt overblik på trivago.dk.

> BOOK HOTEL

Fly
momondo.dk har jeg fundet billige tur/retur flybilletter fra København til Macau for kun kr. 2.923.

Billige flybilletter til Macau i Kina

Bemærk at der i løbet af september måned findes billetter i nogenlunde samme prisklasse på andre dage, så prøv at lege lidt med datoerne på momondo.dk, hvis du ønsker en anden rejseperiode.

> BOOK FLYBILLETTER

 

Stemningsbilleder fra MacauMacau i Kina

Macau i Kina

Macau i Kina

Macau i Kina

Macau i Kina

Macau i Kina

Macau i Kina

Macau i Kina