Frisk på selv at booke hotel og fly for at få en billig ferie? Du får hele 8 fantastiske dage på Malta på 4-stjernet resort (med morgenmad) og fly tur/retur fra Billund for kun kr. 2.643.

Rejseperioden er fra den 6. – 13. maj 2019.

 

Tag på en dejlig rejse til Malta med minimum 22 grader. Vejret byder på sol fra en skyfri himmel og tør, varm luft. På Malta skinner solen mere en 3.000 timer om året og du er derved næsten garanteret sol.

Malta er en super god feriedestination, hvis man vil opleve varmen samt kulturen på én gang.

Fly fra Billund til Malta

Jeg har fundet de billige tur/retur flybilletter på flysøgemaskinen momondo.dk. Flyv direkte med Ryanair fra Billund til Malta (Luqa) fra mandag den 6. maj til mandag den 13. maj 2019 til kun kr. 447 per person.

Screenshot fra momondo.dk

Ønsker du 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet hos Ryanair. 10 kg håndbagage koster mellem kr. 45-75 ekstra per vej.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen
Du kan tage toget fra lufthavnen til resortet, hvis du magter at skifte tog en gang eller to. Resortet tilbyder dog lufthavnstransport og jeg vil derfor anbefale at kontakte dem og aftale nærmere i forhold til flytider.

Hvis du ønsker at leje bil, er dette også en mulighed fra lufthavnen.

Ramla Bay Resort på Malta

Oplev dette fantastiske 4-stjernede resort, Ramla Bay Resort, som ligger på Maltas nordlige spids med udsigt over øerne Comino og Gozo. På resortet kan man nyde deres privat strand, deres tre udendørs pools og to indendørs pools.

Hotellet er fundet på trivago.dk. og prisen er kr. 2.196 (ved to personer) for 7 nætter.

Screenshot fra trivago.dk

Værelserne indeholder gratis wi-fi og dejlig balkon, hvoraf de fleste har havudsigt. Yderligere besidder værelserne satellit-tv, aircondition og eget badeværelse. På dette resort er en fremragende morgenmad inkluderet. Den består af alt fra italiensk, vegansk, Halal og ikke mindst kontinental.

På resortet kan du nyde flere møblerede terrasser, hvor du kan slappe af og nyde din ferie i den dejlige varme.

> BOOK HOTELLET PÅ TRIVAGO.DK

Oplevelser på Malta

Vil du føle at gå en tur i fortiden? Så er det helt klar Mdina du skal lægge vejen forbi. Mdina er Maltas charmerende middelalderby, hvor du kan opleve smalle gader. Mdina er den gamle hovedstad og dermed fyldt med spændende historie.

Den Blå Lagune er en af de mest berømte og populære dele af Comino. Denne smukke attraktion skal man næsten opleve, når man besøger Malta. Vandet ved Den Blå Lagune er krystalklart og perfekt til bl.a. snorkling og dykning. Rundt om lagunen er der små strande, flade klipper, hvor man kan slappe af og sole sig mellem ens svømmeture.

Tag til Cirkewwa Ferry Terminal, som kun ligger 4,5 km fra resortet og derfra kan man tage færgen direkte til den blå lagune.

Hvis du mere er til marked, vil jeg anbefale at tage på markedet i Marsaxlokk. Her kan du se maltesernes hverdag og traditioner. Oplev det smukke marked med lokal stemning og souvenirs. Markedet ligger på havnen med de smukke pastelfarvede huse på den ene side og de traditionelle Luzzubåde i vandet på den anden.

Malta sneak peak