rejsetag

At rejse er at leve. Så klogt har mange personer udtrykt det, og når man selv sidder i en fantastisk storby, så betvivler man dem ikke. Følelsen af at erhverve sig kulturelle indtryk fra forskellige verdenshjørner er både fantastiske og uforglemmelig ting at have med i sin bagage videre i livet.

Storbyferie - Lån penge

 

Og rejsemålene må siges at være uendelig. Ydermere har du med billigere og billigere flybilletter og gode transportmuligheder mulighed for at komme vel omkring i verden for forholdsvis beskedne beløb. Skulle jeg nævne alle de fantastiske rejsemuligheder, som du har, ville dette indlæg ingen ende tage. Fantastiske gåture i Venedis gader og sejlture på de mange floder i byen. En eksotisk tur i ørkenen i Egypten. Eller en vandretur i de Nordnorge, hvor solen aldrig går ned grundet midnatssol. Mulighederne er uendelige og alle lige fantastiske og givende.

Få styr på din økonomi inden rejsen

Det er aldrig sjovt at stå i et fremmed land og mangle penge. Her er det ikke sikkert, at der er en hæveautomat i nærheden eller en venlig sjæl, der vil dele drikkevarer med dig. Derfor er økonomien helt sikkert en af de mest afgørende ting at have styr på, inden du bevæger dig ud på din rejse. Og dette kan du få på en række forskellige måder.

Penge på rejsen

Du kan for eksempel tage så meget med hjemmefra som muligt – på den måde slipper du for at skulle købe mange forskellige ting på din rejse, hvor varerene måske er dyrere eller ikke kan købes. At åbne et gammeldags regneark og estimere, hvor mange penge du får brug for, kan derfor være et glimrende supplement til din samlede rejseplan.

Og i tilfælde af at drømmerejsen står for døren, men din økonomiske situation begrænser dig, kan du låne lidt til rejsen. Mange tror fejlagtigt, at der kun kan lånes store beløb. Dette passer ikke, og du kan sagtens påtage dit et lån, som kun er på lidt lommepenge til en rejse – lån 10000 for eksempel.

Finansiering af ferien

Derved kan du begynde din rejse med en god ro i maven. Og det er en skam, hvis din drømmerejse skal begrænses af, at du står i et fremmed land og mangler penge til mad og husly. Mange kulturelle oplevelser i andre lande kan koste penge, så den kan være nødvendigt med en vis økonomisk ballast for at opleve alle de ting, du gerne vil.

Det er hurtigt at optage online-lån

Hvis du i sidste øjeblik inden din rejse opdager, at du mangler penge med, så gør det ikke noget. I disse digitale tider er det nemlig hurtigt at optage et nyt lån – og det bedste er, at du kan gøre det online. Ved mange lånetilbud kan du faktisk få pengene udbetalt samme dag, som du søger om lånet; og det er altså hurtigt, hvis man sammenligner med traditionelle låneformer, hvor at aflægge visit hos sin bankrådgiver var et krav.

Lån penge online

Også at stille sikkerhed og redegørelser for, hvad pengene skal bruges til, slipper du for, når du påtager dig et onlinelån. Mange gange forventes det blog, at du aflægger bankoplysninger, CPR-nummer og kontaktoplysninger, og så er din ansøgning accepteret. Hertil skal du blot bruge dit NemID for at kunne godkende låneaftalen, når din ansøgning er accepteret.

For at finde det billigste lån bør du undersøge markedet. Og det kan være en lang og kedelig affære, hvis du skal gøre det selv. Derfor kan du med fordel benytte dig af de forskellige sammenlignings-hjemmesider, der findes online. De giver dig et nemt og overskueligt overblik over, hvad prisen er på de forskellige lån, samt hvilke betingelser der gør sig gældende. Og når du skal finde det billigste, er det ikke renten eller gebyrer, du skal kigge på. Du skal kigge ÅOP, og det angives på alle lånetilbud, eftersom det fremgår af loven.

ÅOP er en betegnelse af de årlige omkostninger målt i procent, og dette begreb bliver derfor det mest retvisende tal at sammenligne, når du skal vælge det billigste lån. For at finde prisen skal du simpelthen blot udregne de absolutte tal i forhold til ÅOP og det beløb, du skal låne, og så har du tallet for, hvor meget du skal betale på årlig basis.