Solfaktor byder nu på hele 14 dage på hotel i fortryllende Marrakech i Marokko for kun kr. 3.826 (ved to personer) i august/september. Prisen er naturligvis inkl. fly.

Marrakech i Marokko

Du finder eventyrbyen Marrakech i det sydvestlige Marokko. Byen rummer en lille million indbyggere.

Med 14 dage i Marrakech har du rigelig tid til både at dase og være kulturel. Byen favner både det moderne med smarte hoteller og gode shoppingmuligheder, men du kan også få ægte basarstemning, som tager dig tilbage i tiden.

Du skal naturligvis opleve markedet i Djema al-Fna, som er et sammensurium af slangetæmmere, mad, gademusikanter og salgsboder med “special price for you my friend”.

Leveomkostningerne er lave i Marokko. Desuden kan det anbefales at kigge lidt på lædervarer, hvis du skal have en billig souvenir af høj kvalitet med hjem.

Hotel
Du bliver indkvarteret i dobbeltværelse på det 2-stjernede Corail Hotel, som ligger 500 meter fra Marrakech togstation. Hotellet ligger desuden i gåafstand til basarerne og 3 kilometer fra Djema al-Fna, som er et centralt torv/markedsplads i Marrakechs gamle bydel (medinaen).

Hotellet har indendørs pool og værelset har aircondition, hvilket ikke er helt uvæsentligt i Marokko.

Det er ikke et luksushotel, men Corail Hotel er dog blevet rated 3/5 på TripAdvisor, hvor du kan læse anmeldelser fra tidligere gæster.

> BOOK REJSEN

Fly
Flyet letter fra København lørdag den 20. august kl. 06.10 og vender tilbage lørdag den 3. september 15.45.

> BOOK REJSEN