Med dette rejsetilbud fra rejsearrangøren TravelBird, har du mulighed for at opleve Marokko på 5* resort i 3-14 nætter fra kun kr. 3.119. Prisen inkluderer morgenmad eller halvpension, transport under opholdet og fly tur/retur fra København.

Rejsen kan bookes fra marts – oktober 2018.

Nyd livet ved Marokkos kyst

I Marokko skinner solen næsten året rundt, strandene er fantastiske og rent kulturelt er der også gode muligheder for at få en på opleveren. Atlasbjergene, ørkenen og det smukke Atlanterhav bliver dine pejlemærker.

Det kan varmt anbefales, at besøge den smukke badeby Agadir. Oplev de hektiske og autentiske markeder eller find roen på byens strandpromenade.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK REJSEN

Rejsen til Marokko inkluderer

  • 3-14 nætter på det 5-stjernede Hyatt Place Taghazout Bay
  • Morgenmad eller halvpension
  • Fly tur/retur fra København
  • Velkomstdrink
  • Transport mellem lufthavn og hotel

Hyatt Place Taghazout Bay

Din base i Marokko bliver det 5-stjernede Hyatt Place Taghazout Bay. Det ligger ud til kysten i det sydlige Marokko cirka 17 kilometer nord for Agadir. Her bliver du forkælet med to pools, wellness-område med boblebad, dampbad og sauna.

Hotellets venlige personale hjælper med transport til Agadir, hvor du kan nyde livet på hotellets private strand. Det er modbetaling også muligt at prøve aktiviteter som golf, cykling og windsurfing.

På  hotellet bliver du indkvarteret i dobbeltværelse, som blandt andet byder på minibar, wifi og værdiboks.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK REJSEN

Stemningsbilleder fra Marokko

 

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK REJSEN