Nyd Milano i maj til en nærmest latterlig lav pris. Hvis du booker hotel og fly individuelt, kan du få tre dage i modens mekka på skønt 3-stjernet hotel (med morgenmad) og fly tur/retur for kun kr. 688.

Rejseperioden er fra den 6. maj – 8. maj 2019.

 

Flybilletter til Milano

I dag har jeg fundet disse billige flybilletter på flysøgemaskinen skyscanner.dk. Du flyver fra København til Milano for kun kr. 260 fra den 6. til 8. maj 2019.

Screenshot fra skyscanner.dk

Du vil flyve fra København med easyJet allerede kl. 09:45 den 6. maj. Efterfølgende kan du nyde dejlige Milano, inden turen går hjem kl. 19:05 den 8. maj. Flytiderne er perfekte, så du derved får mest muligt ud af de tre dage.

Ved easyJet er en håndbagage inkluderet (56 x 45 x 25 cm).

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Milano

Jeg har fundet dette nymoderne 3-stjernede hotelværelse inkl. meget god morgenmad til kun kr. 428 (ved to personer) for to nætter.

Hotellet er fundet på skyscanner.dk.

Screenshot fra skyscanner.dk

Med i denne pris får du dette værelse, som indeholder gratis wi-fi, TV med satellitkanaler, eget badeværelse, værdiskab til værdier og computer. Yderligere er der inkluderet en god varieret kontinental morgenbuffet.

Dette hotel har fuldendt det nymoderne interiør igennem hele hotellet – fra opholdsstuen, baren, restauranten og til værelserne.

Den nærmeste letbanestation ligger kun 100 meter derfra og den nærmeste metrostation ligger omkring 1 kilometer væk.

> BOOK HOTELLET PÅ SKYSCANNER.DK

Oplevelser i Milano

Vi kan næsten ikke komme uden om Milanos domkirke, Duomo di Milano. Det tog mere end 500 år at bygge domkirken og i dag er det verdens femtestørste. Det er næsten umuligt at tage til Milano midtby uden at se domkirken udefra. Det gør bestemt ikke spor, da den er stor, smuk og anderledes end andre kirker i verden.

Foran kirken er en enorm plads, hvor der tit er fyldt med mennesker, både lokale og turister. Her er der mulighed for at ny butikker, isboder, caféer, restauranter og meget mere.

Duomo di Milano

En anden stor ting som Milano er kendt for, er mode og shopping. Galleria Vittorio Emanuele II er ligesom domkirken meget centralt placeret og her ligger er mange af de store og dyre butikker. Hvad enten du selv er klar til at bruge penge eller bare vil kigge i vindue, er dette bestemt også en stor oplevelse.

Galleria Vittorio Emanuele

Godt nok går denne tur ikke til Venedig, men du skal ikke snydes for kanaler, da de også er at finde i Milano. I Navigli-kvateret løber der to smukke kanaler. Disse to kanaler samt Navigli-kvateret kan både opleves om dagen samt om aftenen – her er der bl.a. hyggelige barer og billige butikker.

Transport til/fra lufthavnen

Når du flyver til Milano, vil du lande i Milano Malpensa Airport. Herfra kan du tage en bus med Terravision til Milanos hovedbanegård, Milano Central Station. Denne tur koster ca. kr. 53 per vej og kan bestilles på terravision.eu.

Når du ankommer til hovedbanegården, skal du tage fra ”Stazione Centrale P.za Duca d’Aosta” til ”P.za Ferravilla”, som tager omkring 25 minutter – og herefter har du omkring 100 meter til hotellet.

En anden mulighed fra hovedbanegården er at tage en taxi. Det koster omkring kr. 50 per vej.

Stemningsbilleder fra Milano