Snup en hurtig storbyferie til skønne Milano for kun kr. 1.197. Jeg har fundet et lækkert 3-stjernet hotel på Trivago til kun kr. 753. Flybilletterne (tur/retur) kan findes på Momondo til kun kr. 444.

Milano - Italien

Den norditalienske by Milano (i Lombardiet) har cirka 1,3 millioner indbyggere. Byen er kendt for sine modehuse, men emmer også af historie og byder på et køkken af meget høj klasse.

Dit besøg i Milano bliver intenst, men jeg vil anbefale et besøg i den store marmorkirke Duomoen og måske kan du også presse en enkelt opera ind i det verdensberømte Scala teater.

For den kunstinteresserede er et besøg i Santa Maria delle Grazie klostret et must. Her kan du opleve værket Den Sidste Nadver af Leonardo da Vinci.

Vil du bare hænge ud og slappe af, så tag en tur i Sempione Park, som ligger bag Sforzesco slottet.

Hotel
Et rigtig godt bud på indkvartering er det 3-stjernede Hotel Ritter, som jeg har fundet på Trivago til kun kr. 753 (ved to personer). Bemærk at der er morgenmad inkluderet i denne pris.

Milano - Hotel Ritter

Hotellet er centralt placeret i Milano – på gå-ben kun 15 minutter fra byens smukke katedral. I nærheden finder du også masser af butikker, restauranter, natklubber og undergrundsstationen Lanza.

Hotel Ritter scorer 3,5 ud af 5 på TripAdvisor, hvor du kan læse anmeldelser af hotellet fra tidligere gæster. Tjek desuden hotellets nærområde på kortet herunder.

> BOOK HOTEL

Fly
Via Momondo har jeg fundet billige flybilleter til kun kr. 444 tur/retur mellem København og Milano.

Flyv til Milano i august 2016

Du flyver med Ryanair og flyet letter fra København den 17. august kl. 09.00 og flyver tilbage fra Milano den 20. august.

> BOOK FLYBILLETTER