PRESSEMEDDELELSE

Milton Around the World er et nyt koncept, der vil vække børns interesse for at rejse og fremelske nysgerrighed omkring forskellige destinationer og oplevelser.

Gennem sjove og lærerige rejsehistorier bliver børn opfordret til at lære om forskellige steder og kulturer ved at følge en meget videbegærlig og venlig kanin på hans magiske rejser rundt omkring i verden.

Milton around the World

 

Milton Around the World

”Vi blev trætte af spørgsmålene om, hvorvidt der var Wi-fi og pool på familierejserne”, siger medskaber af Milton Around the World, Jesper Strømfeldt. Det var denne udfordring, der lagde kimen til en bogserie med den rejselystne kanin, Milton.

En loyal rejsepartner

Bag universet står også Marianne Duvald Strømfeldt, som har skrevet de lærerige historier om Miltons mange rejser. ”Børnebøgerne skal danne grundlaget for en helt ny måde at rejse på”, fortæller hun.

Milton Around the World stræber nemlig efter at blive en loyal rejsepartner, som hele familien vil møde, ikke kun, når rejsen skal planlægges, men også i de efterfølgende dele af rejsen. ”Vi ønsker at skabe tryghed og genkendelighed for familier på hele rejsen”, siger Jesper Strømfeldt.

Og det starter altså med bøgerne, der henvender sig til de 6 til 9-årige børn. Den første bog hedder ’Mit navn er Milton!’ og bogserien tæller udover denne 3 andre titler.


Milton Around the World er et univers for opdagelses-sultne familier med børn i alderen 6-9 år. Vores drøm og passion er at inspirere og motivere børnenes nysgerrighed for læring om byer og steder i hele verden.