Med rejsearrangøren TravelBird kommer du på en billig miniferie til Tyskland og kan opleve Miniatur Wunderland i Hamborg.

Du får 1-3 overnatninger på 3-stjernet hotel i Wedel og adgang til miniverdenen Miniatur Wunderland i Hamborg fra kun kr. 419.

Miniatur Wunderland i Hamborg

Der ligger mange oplevelser og venter i Hamborg og så er den tyske storby heldigvis nemt tilgængelig fra Danmark. For de voksne kan jeg varmt anbefale at indtage lidt kunstnerisk føde i Hamburger Kunsthalle eller besøge Beatles monumentet på Beatles Platz i det område, hvor den engelske rockgruppes karriere for alvor fik fart på.

For børnene er Hamburg Dungeon altid et hit. Det skal dog helst være lidt større børn da Hamborgs historie bliver fortalt med en dramatisk vinkel.

Oplev Miniatur Wunderland i Hamborg

Endelig skal der naturligvis også være plads til en besøg hos Miniatur Wunderland, hvortil der er inkluderet billetter. Her er oplevelser for både børn og voksne.

Hamborg i Tyskland

Dette er intet mindre end verdens største modeljernbane bygget op omkring et imponerende miniaturelandskab. Fokus er på miniaturelandskaber/bygninger fra Hamborg og Tyskland generelt, men du kan også opleve f.eks. Skandinavien og USA i miniput størrelse.

Se mere i videoen herunder eller besøg Miniatur Wunderlands egen hjemmeside.

Din tur til Hamborg inkluderer

  • 1, 2 eller 3 overnatninger på det 3-stjernede Hotel Kreuzer i Wedel
  • Morgenmad på hotellet
  • 1 flaske vin (kakao til ungerne)
  • Adgang til sauna
  • 1 x billet til Miniatur Wunderland Hamburg per voksen
  • Gratis parkering

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

Hotel Kreuzer

Det 3-stjernede Hotel Kreuzer ligger i hyggelige omgivelser cirka 20 kilometers kørsel fra Hamborg. Her kan du for alvor slappe af i hotellets sauna efter en hektisk dag i storbyen.

Bemærk at der ikke skal checkes ud før kl. 13.00 på afrejsedagen.

tripadvisor.dk er hotellet blevet belønnet med udmærkelsescertifikatet og desuden en meget flot rating på 4 af 5 fra tidligere gæster.

På kortet herunder kan du se hotellets placering i forhold til Hamborg.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

Rabat på færgeoverfarten

Hvis du skal have færgeoverfart (Rødby-Puttgarden eller Gedser-Rostock) på din tur til Hamborg, får du 5% rabat med Scandlines. Husk blot at købe billetterne via https://travelbird.dk/scandlines.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

Stemningsbilleder fra Hamborg

Hamborg i Tyskland

Hamborg i Tyskland

 

Rådhuset i Hamborg - Tyskland
Rådhuset i Hamborg
Speicherstadt - Hamborg i Tyskland
Speicherstadt
Speicherstadt - Hamborg i Tyskland
Speicherstadt

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET