Selvom solen skinner i Danmark, skal der da stadig være plads til lidt storbyferie. I dag har jeg fundet et rigtig godt rejsetilbud på en miniferie i Budapest i Ungarn. Du får 2-5 nætter på 4-stjernet hotel (inkl. morgenmad) og fly tur/retur fra Billund, Aalborg, København, Malmø eller Hamborg fra kun kr. 1.069.

Rejsen kan bookes hos TravelBird i perioden juli – oktober 2018.

Copyright: Lion’s Garden Hotel

Miniferie i Budapest

Ungarns hovedstad er den perfekte destination for en kort storbyferie. Budapest – opdelt i bydelene Buda og Pest – er en af Europas smukkeste storbyer.

På en miniferie i Budapest får du rigtig mulighed for at opleve en levende og moderne storby, der byder på et stor udvalg af historie, arkitektur, shopping, caféer og restauranter – og det hele stadig til fornuftige priser.

Copyright: Lion’s Garden Hotel

På en kort rejse kan det f.eks. anbefales at opleve den smukke Kædebroen, det udendørs museum Memento Park, det lidt dystre Terrormuseet og naturligvis Fiskernes Bastion.

Husk nu også at ungarerne er ret gode til det der med øl og gullasch 🙂

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK REJSEN

Din miniferie i Budapest inkluderer

  • 2-5 nætter på det 4-stjernede Lion’s Garden Hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Fly tur/retur fra Billund, Aalborg, København, Malmø eller Hamborg
  • WiFi på hotellet
  • Adgang til wellness
  • Velkomstdrink

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK REJSEN

Lion’s Garden Hotel

Du bliver forkælet på det 4-stjernede Lion’s Garden Hotel, som blandt andet byder på eget wellnessområde, hvor du kan slappe af med finsk sauna, pool og boblebad efter en lang dag i Budapests gader.

Copyright: Lion’s Garden Hotel

I kort gåafstand fra hotellet finder du en række seværdigheder som f.eks. Vajdahunyad Castle og Heltepladsen.

Du kan tjekke hotellets lokalområde via det interaktive kort herunder.

På hotellet bliver du indkvarteret på elegant indrettet dobbeltværelse, som enten er udstyret med to enkeltsenge eller dobbeltseng. På værelset finder du desuden tv, minibar, aircondition og naturligvis eget badeværelse.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK REJSEN