Dagens gode rejsetilbud går til den lille storby Kaunas i Litauen og kan bookes hos rejsearrangøren TravelBird. Du får en 2-4 dages miniferie i Kaunas fra kun kr. 529 på 4-stjernet hotel (med morgenmad) og fly tur/retur fra København.

Dette rejsetilbud er tilgængeligt i perioden august – oktober 2018.

Bo på 4-stjernet hotel i Kaunas
Foto copyright: Hotel Amberton Cozy

Miniferie i Kaunas

Kaunas er Litauens næststørste by og en perfekt destination til nogle få dages storbyferie, hvor lommepengene strækker lidt længere end i mange andre europæiske storbyer.

På trods af at Kaunas er en moderne by med mange hippe caféer og muligheder for shopping, så er den også både hyggelig og intim. For den historieinteresserede skal det også lige nævnes, at byen bugner af museer – ikke færre end 40 af slagsen.

Din miniferie i Kaunas inkluderer

  • 2, 3 eller 4 nætter på det 4-stjernede hotel Amberton Cozy centralt i Kaunas
  • Morgenmad på hotellet
  • Fly tur/retur fra København

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK REJSEN

Hotel Amberton Cozy

Det 4-stjernede Hotel Amberton Cozy ligger i hjertet af Kaunas i byens gamle bydel. På hotellets restaurant har du mulighed for at nyde en udvalg af europæiske retter, men i nærområdet finder du også en del andre restauranter, caféer og barer.

Hotel Amberton Cozy i Kaunas i Litauen
Hotel Amberton Cozy

Du bliver indkvarteret på hyggeligt dobbeltværelse, der er udstyret med minibar, dobbeltseng, værdiboks, tv, elkedel, aircon og naturligvis eget badeværelse.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK REJSEN