Okay – indrømmet. Lübeck er måske ikke verdens navle, men den Nordtyske by rummer rigeligt med oplevelser til at dække dette 2-4 dages ophold udbudt af rejsearrangøren TravelBird. Fra kr. 399 får du en miniferie i Lübeck på 3-stjernet hotel (inklusiv morgenmad) og adgang til Europäisches Hansemuseum.

“So ein Ding muss ich auch haben”, tænker du sikkert.

Miniferie i Lübeck

Lübeck er en smuk Hansestad ved Nordsøen, som gemmer sig bag den kæmpestore byport Holstentor. Det er en middelalderby, som er optaget på UNESCO’s verdensarvliste – hvabehar?

Du kender sikkert byen bedst for den lækre Niederegger marcipan, men også på kultursiden er byen godt med. Oplev byens smukke gotiske kirker og middelalderhuse eller benyt din inkluderede billet til det interessante Hansemuseum, hvor du kan dykke ned i hansestædernes historie.

Der skal naturligvis også være plads til 100% afslapning og her er Lübecks mange gode restauranter, caféer og barer et fint alternativ.

Din miniferie i Lübeck inkluderer

  • 1, 2 eller 3 overnatninger på det 3-stjernede ibis Lübeck City
  • Morgenmad på hotellet
  • Billet til Europäisches Hansemuseum – mere info på museets hjemmeside
  • Velkomstdrink

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

ibis Lübeck City

Det 3-stjernede hotel ibis Lübeck City ligger i hjertet af Lübeck tæt ved hovedbanegården. Du kommer til at bo i den historiske del af byen f.eks. i gåafstand til Holstentor og andre seværdigheder.

tripadvisor.dk har hotellet fået udmærkelsescertifikatet og en rating på intet mindre end 4 af 5 fra tidligere gæster.

Hvis du ikke lige kan placere Lübeck på verdenskortet, er der hjælp at hente herunder. Fra den dansk/tyske grænse er der cirka 170 kilometer til Lübeck – eller lige under to timer i bil. Husk nu at tanke op med currywurst ved grænsen. Det gør man jo!

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

Stemningsbilleder fra Lübeck

Holstentor - Lübeck i Tyskland
Holstentor

Lübeck i Tyskland

 

Lübeck i Tyskland

Strandstole - Lübeck i Tyskland

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET