Oplev det historiske vingesus i tyske Magdeburg med dette billige hotelophold fra rejsearrangøren TravelBird. Fra kun kr. 259 bliver du indkvarteret på 3-stjernet hotel med morgenmad og gratis offentlig transport. Hvad mere har du brug for på en miniferie i Magdeburg?

Miniferie i Magdeburg i Tyskland

Giv dig selv og en du holder af 1, 2 eller 3 overnatninger ved Elben i Magdeburg, som er en af Tysklands ældste byer. Magdeburg er en charmerende by. Gør dig selv den tjeneste at besøge byens gotiske domkirke. Det er en af landets både ældste og største domkirker og er et imponerende bygningsværk.

Lige ud til Elben finder du et stort udvalg af restauranter, caféer og barer, som bare er super hyggelige. Drik et øl eller få en bid mad og fortsæt derefter til den flotte Elbauenpark, som er rigtig dejlig en solskinsdag.

Din miniferie i Magdeburg inkluderer

  • 1, 2 eller 3 overnatninger på det 3-stjernede InterCityHotel Magdeburg
  • Morgenmad på hotellet
  • 1 x FreeCityTicket som giver gratis offentlig transport

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

InterCityHotel Magdeburg

Det 3-stjernede InterCityHotel Magdeburg ligger centralt i Magdeburg. Faktisk finder du byens hovedbanegård lige på modsatte side af hotellet.

Hotellet har egen restaurant og bistro, hvor den daglige inkluderede morgenmad indtages med stor nydelse (går jeg ud fra). På hotellet finder du også en bar, hvor du kan f.eks. kan smage på den gode lokale øl.

Husk at der er gratis offentlig transport inkluderet i opholdet. Fra hotellet er der kort afstand til offentlig transportmidler, så du kan køre Magdeburg tyndt.

tripadvisor.dk har hotellet fået en flot rating på 3,5 af 5 fra tidligere gæster. De tidligere gæster har specielt været glade for morgenmaden og hotellets praktiske beliggenhed.

På kortet herunder kan du se Magdeburgs placering ift. Danmark. Fra den dansk/tyske grænse er det en tur på cirka 450 kilometer. Ifølge Google skal du regne med at den tur tager cirka 4,5 timer i bil.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET

Stemningsbilleder

Katedralen i Magdeburg i Tyskland
Katedralen i Magdeburg

Magdeburg i Tyskland

 

Magdeburg i Tyskland

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK OPHOLDET