rejsetag

Sommeren 2020 er markant anderledes end resten af de forgangne sommere. Vi er nemlig midt i en situation, der gør at vores frihed til at rejse, er blevet sat en smule på pause. For grundet verdenssituationen er der lige nu indført strikse restriktioner på en lang række af danskerne foretrukne feriedestinationer. Vi kan ikke længere være i New York på otte timer, Thailand på 12 eller Alanya på fem. I stedet skal størstedelen af danskerne forberede sig på at skifte Barcelona ud med Blokhus og Rom ud med Rømø.

Sommerferie på Bornholm

 

En stor del af danskerne regner med at tilbringe sommeren i Danmark, hvor der kan være mindst lige så mange ferieminder og oplevelser som i udlandet. Luksus sommerhus i Danmark er der nemlig masser af, uanset hvor i landet man gerne kunne tilbringe sin ferie. En idé kunne være at tage på øhop i de danske farvande og besøge mange af de øer, der er findes langs kysterne. Der er blandt andet blevet udviklet et ø-pas, hvor det er muligt at få stempler i, hvis man lægger vejen forbi en af de danske befolkede øer.

Sandvig på Bornholm

Læs med her og find ud af, hvordan du kan skifte backpackeventyret ud med et øhop i Danmark. Der kan nemlig være lige så mange oplevelser i Danmark, som på den anden side af jorden.

Danmark har et enormt antal øer

I Danmark taler vi ofte om, at vi har rigtig meget kystlinje. Men faktisk er det ikke kun kystlinjen, som vi har meget af i Danmark. Der er også et kæmpe antal forskellige øer i de danske farvande som man kan besøge i sin sommerferie. De fleste kender måske de større øer som Bornholm og Samsø, men Danmark råder faktisk over endnu flere øer, der både er beboede og hvor man kan tilbringe sin sommerferie. Kig på et Danmarkskort og se, hvor mange små øer du kan få øje på, hvor det måske er værd at besøge i sommerferien.

Øhop på Samsø

Opdag Læsø, Bornholm og de mange andre danske øer

Der er mange muligheder for at se forskellige sider af Danmark, hvis man tager på ø-hop. Den mest populære ferieø er Bornholm, der med sit karakteristiske klippelandskab og uendelige mange solskinstimer suverænt er en favorit hos Danskerne. Derudover er der den nordjyske bastion i Kattegat – Læsø – hvor man kan opleve saltsyderier, golfbaner og lækre badestrande.

Læsø