Årets Oktoberfest i München afholdes fra den 17. september til den 3. oktober.

Hvis du ønsker at deltage et par dage i festlighederne, har jeg fundet relativt billige flybilletter tur/retur for kr. 744 via Momondo.

Oktoberfest i München 2016

Oktoberfesten i München er nærmest en folkefest for tyskerne – og naturligvis gæster fra resten af Verden. Festen er blevet afviklet 182 gange tidligere og besøges nu af flere end 6 millioner mennesker.

Indkvartering
Oktoberfesten i München betyder desværre, at hotelpriserne bliver skruet gevaldigt i vejret. Via hotelsøgemaskinen Trivago er det svært at finde værelser til under kr. 1.000 per døgn. Prøv dig lidt frem og se om du kan finde et hotel, som passer til dit budget.

For at holde prisen nede vil jeg dog anbefale at søge et godt stykke ud fra bymidten. Du skal sandsynligvis kun bruge hotelværelset til at sove i, så det vil i mange tilfælde bedre kunne betale sig at bo udenfor München og så tage en taxa ind til festlighederne.

Hvis en søgning på Trivago ikke giver bonus, kan du evt. prøve AirBNB, som er verdens største formidler af privat-til-privat udlejning.

Fly
Du kan finde relativt billige flybilletter til München via Momondo. F.eks. i perioden 20. september til 23. september kan du få returbilletter fra København til kr. 744.

Flyv til Oktoberfest i München

> BOOK FLYBILLETTER

Skål og god fest!