Kombiner et ophold i det historiske Lübeck i Tyskland med skæg og ballade for hele familien i forlystelsesparken Hansa-Park.

Opholdet arrangeres af TravelBird og inkluderer 2-3 nætter på 3-stjernet hotel med morgenmad og entrébillet fra kun kr. 649.

Turen kan bookes i perioden marts – oktober 2018.

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien

 

Oplev Lübeck

Lübeck er lettilgængelig fra DK med en køretur på under 300 kilometer fra København og kun 175 kilometer fra den dansk-tyske grænse.

I Lübeck kan det anbefales at besøge byens byport og vartegn Holstentor. Porten giver dig adgang til Lübecks historiske bydel, som byder på en række museer, kirker og rigeligt med god gammeldags hygge.

Lübeck udmærker sig desuden med sine mange hyggelige markeder, hvor du bliver nødt til at købe lidt pølse og marzipan med hjem.

Opholdet i Lübeck inkluderer

LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK OPHOLDET

TRYP By Wyndham Lübeck Aquamarin

Fra det 3-stjernede TRYP By Wyndham Lübeck Aquamarin har du cirka tre kilometer til Lübecks historiske centrum. Hotellet har egen restaurant og når vejret tillader det, kan du nyde lidt dejlig tysk øl på den udendørs terrasse.

Er du ikke bange for at røre dig lidt, er der mulighed for at leje cykler på hotellet.

LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK OPHOLDET

Hansa-Park

Hansa-Park er en rigtig familievenlig park, som ligger lige ved Østersøen. Her kan du bolte dig i ikke færre end 125 forlystelser.

> Besøg hansapark.de

Se en kort video fra parken herunder (på tysk):

LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK OPHOLDET

Stemningsbilleder fra turen til Lübeck

 

LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK OPHOLDET