Denne pakkerejse fra TravelBird giver dig en ferie med ultimativ frihed. Du skal opleve den spanske side af halvøen Gibraltar i lejebil.

Prisen for turen med 5-10 overnatninger starter ved kr. 2.819. I prisen er inkluderet hotel med morgenmad, lejebil og fly tur/retur fra København, Aalborg eller Billund.

Rejsen til Gibraltar kan bookes i perioden april – oktober 2018.

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien

 

Gibraltar i lejebil

Gibraltar ligger i den sydligste del af Spanien på sydkysten af den Iberiske Halvø, hvor Middelhavet og Atlanterhavet mødes. Det er en smuk halvø, der glimrer med sine gode strande, fantastiske landskaber, grotter, næsten vilde aber og naturligvis en række skønne tapasrestauranter.

Halvøen er delt i to, hvor den ene del hører under Spanien, mens den anden halvdel tilhører Storbritanien. Gibraltars nok største turistattraktion er Gibraltarklippen, hvorfra man kan se helt til Marokko.

Turen til Gibraltar inkluderer

  • 5, 7 eller 10 nætter på Ohtels Campo de Gibraltar
  • Morgenmad på hotellet
  • Fly tur/retur fra København, Aalborg eller Billund
  • Lejebil inkl. fuldforsikring og fri kilometer

LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK REJSEN

Ohtels Campo de Gibraltar

Du skal bo på det 4-stjernede hotel Ohtels Campo de Gibraltar, som ligger på den spanske side af halvøen i et meget naturskønt område.

På hotellet har du adgang til pool, terrasse og en dejlig restaurant. Kun 500 meter fra hotellet kan du nyde stranden og en dukkert i havet.

Brug det interaktive kort herunder for at snuse lidt rundt i hotellets nærområde.

Du bliver indkvarteret på dobbeltværelse med dobbeltseng, TV, minibar, værdiboks, altan og naturligvis eget badeværelse.

LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK REJSEN

Stemningsbilleder fra turen

 

LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK REJSEN